Cu susul în jos Caramel Latte coace este un vegetarian băutură. Pentru $2.83 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1107 calorii, 26g de proteine, și 47G de grăsime. Această rețetă servește 8. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați frișcă, ouă, pâine și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 9 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Încercați Caramel Apple Cu Susul În Jos Pâine Prăjită Franceză Coace, Nu Coace Mocha Latte Plăcintă, și Cupcakes latte cu Caramel de ciocolată albă pentru Ziua Națională a caramelului de ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pulverizați vasul de copt de 13x9 inci (3 litri) cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
2
Într-o cratiță de 2 litri, amestecați 3/4 cană zahăr brun, 1/4 cană zahăr granulat, 1/2 cană unt, siropul de arțar și espresso. Gatiti 4 pana la 6 minute la foc mediu pana cand zaharurile se dizolva si amestecul este neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat
Zahăr Brun
Sirop De Arțar
1 Cană Alune Măcinate Fin
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
3
Se toarnă în vasul de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
4
Se presară cu 1/2 cană de nuci pecan. Se acoperă cu 10 felii de pâine franceză, tăind felii în jumătate, dacă este necesar, pentru a se potrivi în vasul de copt într-un singur strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Franceză
Nuci Pecan
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
5
Stropiți 1/4 cană de unt topit peste pâine în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Pâine
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Se presară cu 1/2 cană zahăr brun și 1/2 cană nuci pecan. Se acoperă cu 10 felii de pâine franceză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Franceză
Zahăr Brun
Nuci Pecan
7
Într-un castron mare, bateți ingredientele cu cremă cu sârmă. Se toarnă încet amestecul peste pâinea franceză. Apăsați pe pâine cu spatulă, astfel încât toată pâinea să absoarbă amestecul de ouă. Capac; refrigerați 8 până la 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Franceză
Cremă
Pâine
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Bateti
Bol
8
Când este gata de coacere, încălziți cuptorul la 177°. descoperi; coaceți 35 până la 40 de minute până se umflă și se rumenesc ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
9
Lăsați să stea 5 până la 10 minute înainte de servire.
10
Între timp, într-un castron mediu, bateți ingredientele de topping biciuite cu un mixer electric la viteză mare până se formează vârfuri rigide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biciuit Topping
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
11
Serviți fiecare bucată cu capul în jos cu o păpușă de topping bătut.