Crăciun Croquembouche

Crăciun Croquembouche
Crăciun Croquembouche ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. O porție conține 95 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru 28 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de smântână grea, Decorațiuni de bomboane, cum ar fi m&M, cremă de patiserie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este destul de rău. Încercați Crăciun Croquembouche, Crăciun Croquembouche Vacanță Guest Post De La Liz De Zested, și Croquembouche pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Faceți pufuri de cremă
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
2
Preîncălziți cuptorul la 425 F. și unt și făină 2 foi de copt. Lingura p. Chou. Chou într-o pungă mare de patiserie prevăzută cu un vârf simplu de 1/2 inch și țeavă de aproximativ 55 de movile pe foi de copt, fiecare cu diametrul de aproximativ 1 1/2 inci, lăsând 1 1/2 inci între movile. Cu un deget înmuiat în apă ușor netedă vârful ascuțit al fiecărei movile la bufe rotunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Movile BarMovile Bar
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Sac De PatiserieSac De Patiserie
CuptorCuptor
3
Coaceți pufurile în treimea superioară a cuptorului 10 minute, schimbând poziția foilor în cuptor la jumătatea coacerii, dacă este necesar. Reduceți temperatura la 400 F. și coaceți pufurile cu 20 de minute mai mult sau până când sunt umflate și aurii.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Lăsați pufurile să stea în cuptorul oprit 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Transferați pufurile în rafturi pentru a se răci. Cu un băț poke o gaură de 1/4 inch în partea de jos a fiecărui puf. Pufurile pot fi făcute cu 2 zile înainte și păstrate într-un recipient etanș. Recrisp bufe în 400 F. cuptor 5 minute și se răcește înainte de umplere.
Echipamente pe care le vei folosi
FrigaruiFrigarui
CuptorCuptor
6
Face umplere
7
În bolul unui mixer electric în picioare, bateți crema de patiserie până când este suficient de netedă și moale pentru a se plia în smântână grea (nu exagerați). Într-un castron răcit cu bătătoare curățate bate smântână grea până când deține vârfuri moi. Îndoiți frisca în crema de patiserie. Se răcește umplutura, acoperită, aproximativ 1 oră sau până la rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
Cremă De PatiserieCremă De Patiserie
Cremă GreaCremă Grea
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
8
Umpleți pufurile cu cremă
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
9
Transferați umplutura într-o pungă mare de patiserie prevăzută cu un blat simplu de 1/4 inch și abia umpleți fiecare puf (nu umpleți excesiv), punând pufuri umplute într-o tigaie superficială.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
Sac De PatiserieSac De Patiserie
10
Asamblați croquembouche
11
Folosind bandă, acoperiți conul cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
12
Așezați conul pe platan dacă utilizați.
13
Tapetați o tavă cu hârtie de ceară. Lucrând cu 1 puf de cremă la un moment dat, înmuiați fundul în sos de ciocolată, lăsând partea superioară de 1/3 inch neacoperită și lăsând excesul să picure, apoi aranjați 1 inel de pufuri în jurul bazei conului, așezând cât mai strâns posibil. Introduceți scobitoarea prin fiecare puf în con pentru a atașa puful la con, lăsând capătul scobitoarei să iasă în afară (îl veți împinge mai târziu cu degetar).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Fierbinte De FudgeSos Fierbinte De Fudge
CremăCremă
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
Hârtie De CearăHârtie De Ceară
14
Atașați al doilea inel de pufuri deasupra primului, ambalând din nou strâns și clătinându-vă, astfel încât pufurile din al doilea inel să nu fie direct deasupra pufurilor din primul inel. Continuați în același mod să înmuiați și să atașați pufurile rămase. Finalizați acoperirea conului cu 1 puf atașat la partea superioară a conului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
15
Folosind degetar, împingeți scobitori până când nu sunt vizibili.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
16
Decorați împingând bomboane și frunze în goluri între găurile de gogoși.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BomboaneBomboane
17
Pentru a servi croquembouche, demontați, câte 1 puf.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiCrăciun
Revista