Crutoane de brânză și arpagic de capră

Crutoane de brânză și arpagic de capră
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați crutoane de brânză și arpagic de capră. Această rețetă servește 8 și costă 65 de cenți pe porție. O porție conține 175 calorii, 5g de proteine, și 11g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de ulei de mazola canolan, baghetă, maioneză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ouă amestecate cu brânză de capră și arpagic, Brânză De Capră Și Gnocchi De Arpagic Cu Sparanghel, și Brânză cremoasă de capră cu arpagic și rodie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați bagheta în diagonală în 8 felii; ungeți feliile de pâine cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BaguetteBaguette
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
2
Se amestecă brânza de capră, arpagicul tocat și maioneza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
3
Întindeți amestecul uniform pe felii de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni (12 Uncii) Smântână, împărțită1-1/2 Căni (12 Uncii) Smântână, împărțită
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
4
Coaceți la 400 timp de 8 până la 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista