Crutoane de brânză și arpagic de capră

Crutoane de brânză și arpagic de capră
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați crutoane de brânză și arpagic de capră. Această rețetă servește 8 și costă 65 de cenți pe porție. O porție conține 175 calorii, 5g de proteine, și 11g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de ulei de mazola canolan, baghetă, maioneză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ouă amestecate cu brânză de capră și arpagic, Brânză De Capră Și Gnocchi De Arpagic Cu Sparanghel, și Brânză cremoasă de capră cu arpagic și rodie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați bagheta în diagonală în 8 felii; ungeți feliile de pâine cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BaguetteBaguette
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2
Se amestecă brânza de capră, arpagicul tocat și maioneza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
3
Întindeți amestecul uniform pe felii de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
4
Coaceți la 400 timp de 8 până la 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista