Crutoane cu tapenadă
Crutoanele cu tapenadă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și pescatariană are 189 calorii, 1g de proteine, și 20g de grăsime pe porție. Pentru 88 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați rozmarin, suc de lămâie, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 19%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Crutoane cu tapenadă portocalie și fenicul, Tapenadă, și Tapenadă.
Instrucțiuni
Tăiați mărunt 1 cățel de usturoi în procesor.
Adăugați măsline, hamsii, capere, cimbru și rozmarin. Procesați până aproape neted.
Adăugați suc de lămâie. Cu mașina în funcțiune, adăugați treptat 4 linguri de ulei de măsline. Amestecați amestecul până se omogenizează. Condimentează tapenada după gust cu piper.
Transferați în castron mic.
Preîncălziți cuptorul la 350 km. F. Aranjați feliile de pâine pe 2 foi de copt.
Coaceți pâinea până se rumenesc și se rumenesc, aproximativ 15 minute. Frecați restul de 2 căței de usturoi peste 1 parte a fiecărui cruton. Periați ușor crutoanele cu restul de 2 linguri de ulei de măsline.
Serviți crutoanele calde sau la temperatura camerei cu tapenadă. (Poate fi pregătit cu 3 zile înainte. Acoperiți tapenada și dați-o la frigider. Răciți crutoanele complet; depozitați într-un recipient etanș la temperatura camerei.)