Crustă Uimitoare De Pizza Din Grâu Integral

Crusta uimitoare de pizza din grâu integral ar putea fi doar crusta pe care o căutați. O porție conține 165 calorii, 5g de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 10 și costă 10 cenți pe porție. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Un amestec de drojdie activă, făină, apă caldă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 45 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 76%, ceea ce este destul de bun. Încercați O excursie de o zi croată și "pizzan extra" (: Bruxelles Sprout, nuc & Pesto Pizzan pe crustă de grâu integral), Pizza mediteraneană cu crustă integrală de grâu, și Pizza Cu Două Carne Cu Crustă De Grâu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, dizolvați zahărul în apă caldă.
Presărați drojdia deasupra și lăsați să stea aproximativ 10 minute, până se spumează.
Se amestecă uleiul de măsline și sarea în amestecul de drojdie, apoi se amestecă făina integrală de grâu și 1 cană de făină universală până când aluatul începe să se unească. Scoateți aluatul pe o suprafață făinată cu făina universală rămasă și frământați până când toată făina a fost absorbită, iar bila de aluat devine netedă, aproximativ 10 minute.
Așezați aluatul într-un vas cu ulei și întoarceți-l pentru a acoperi suprafața. Acoperiți ușor cu un prosop și lăsați să stea într-un loc cald până la dublarea dimensiunii, aproximativ 1 oră.
Când aluatul este dublat, răsturnați aluatul pe o suprafață ușor făinată și împărțiți-l în 2 bucăți pentru 2 cruste subțiri sau lăsați-l întreg pentru a face o crustă groasă. Formați-vă într-o minge strânsă.
Lăsați să crească aproximativ 45 de minute, până se dublează.
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C).
Rulați o bilă de aluat cu un sucitor până când nu se va întinde mai departe. Apoi, trageți-l peste ambii pumni și trageți ușor marginile spre exterior, în timp ce rotiți crusta. Când cercul a atins dimensiunea dorită, așezați-l pe o tigaie de pizza bine unsă. Top pizza cu toppingurile preferate, cum ar fi sos, brânză, carne sau legume.
Coaceți timp de 16 până la 20 de minute (în funcție de grosime) în cuptorul preîncălzit, până când crusta este crocantă și aurie la margini, iar brânza este topită deasupra.