Crustă de plăcintă presată în tigaie cu nuci

Crustă de plăcintă presată în tigaie cu nuci
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de crustă, așa că încercați crusta de plăcintă cu nuci. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 185 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru 20 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Betty Crocker are 4 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați unt, făină, nuci și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 17%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Încercați Crustă De Plăcintă Ușor Cu Conținut Scăzut De Carbohidrați, Plăcintă cu cremă de nucă de cocos cu crustă de presă Macaroon, și Plăcintă ușoară de dovleac cu crustă de pâine scurtă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
În castron mediu, amestecați toate ingredientele până se formează aluat moale. Folosind degetele ușor înfăinate, apăsați ferm și uniform pe partea inferioară și laterală a plăcii de plăcintă din sticlă de 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Umpleți și coaceți conform instrucțiunilor din rețeta de plăcintă. Sau pentru a coace înainte de umplere se adaugă, se încălzește cuptorul la 475 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Coaceți 7 până la 8 minute sau până se rumenesc; se răcește pe raftul de răcire.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareCrustă
Revista