Crustă De Pizza Simplă

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de crustă, așa că încercați crusta de Pizza simplă. Această rețetă face 30 de porții cu 46 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru 3 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Un amestec de drojdie activă, apă, pudră de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o nu este atât de uimitor scor spoonacular de 25%. Rețete similare includ Pizza simplă cu cereale integrale, Pizza de pui, sparanghel și ciuperci la grătar cu crustă de pizza Blackbird Bakery, și O excursie de o zi croată și "pizzan extra" (: Bruxelles Sprout, nuc & Pesto Pizzan pe crustă de grâu integral).
Instrucțiuni
Puneți margarina într-un castron mare; adăugați apă clocotită, amestecând până se topește margarina. Se răcește la 11
Presărați drojdia și zahărul peste amestecul de apă, amestecând până când drojdia și zahărul se dizolvă.
Lăsați să stea 10 minute sau până la bule.
Adăugați 2 căni de făină, sare și usturoi praf, amestecând până se omogenizează. Amestecați treptat suficient din restul de 1/2 cană de făină pentru a face un aluat mediu-rigid.
Presărați 1 lingură de făină uniform pe suprafața de lucru. Întoarceți aluatul pe suprafața făinoasă și frământați până când este neted și elastic (aproximativ 5 minute).
Se pune într-un castron mare acoperit cu spray de gătit, întorcându-se în partea superioară a stratului. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți de aer, 35 până la 40 de minute sau până când se dublează în vrac.
Puneți aluatul în jos și lăsați să se odihnească 5 minute. Împărțiți aluatul în jumătate și bateți fiecare porție într-o tigaie de pizza de 12 inci acoperită cu spray de gătit.
Coaceți conform instrucțiunilor rețetei de pizza.