Crustă de Pizza rapidă și ușoară
Crusta de Pizza rapidă și ușoară ar putea fi doar crusta pe care o căutați. Această rețetă face 2 porții cu 567 calorii, 17g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru 47 cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați făină de pâine, zahăr, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 70%. Încercați Taco Pizza cu crustă ușoară de făină de porumb {Plus Pizza Kit Giveaway!}, Ușor Pizza-Crust Breadsticks, și Pizza cu crustă subțire rapidă și ușoară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele patru ingrediente într-un castron mare; faceți o fântână în centrul amestecului.
Combinați apa și uleiul; se adaugă la amestecul de făină. Se amestecă până când amestecul formează o bilă.
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată; frământați până la neted și elastic (aproximativ 10 minute).
Așezați aluatul într-un castron mare acoperit cu spray de gătit, întorcându-l în partea superioară. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți, 45 de minute sau până când se dublează în vrac. Puneți aluatul în jos; împărțiți în jumătate. Acoperiți și lăsați aluatul să se odihnească 10 minute.
Lucrând cu o porție la un moment dat (acoperiți aluatul rămas pentru a nu se usca), rulați fiecare porție într-un cerc de 10 inci pe o suprafață ușor făinată.
Așezați aluatul pe două foi de copt, fiecare presărată cu 1 lingură de făină de porumb.
Așezați primele 4 ingrediente într-un robot de bucătărie și pulsați de 2 ori sau până când sunt bine amestecate. Cu procesorul pornit, adăugați încet apă și ulei prin jgheabul alimentar; procesați până când aluatul formează o bilă. Procesați 1 minut suplimentar. Întoarceți-vă pe un blat ușor făinat; frământați de 9 până la 10 ori. Continuați cu pasul 2 din rețeta de mai sus.
Urmați instrucțiunile producătorului pentru plasarea ingredientelor al, cu excepția spray-ului de gătit și a făinii de porumb în tigaia de pâine. Selectați ciclul de aluat; porniți mașina de pâine.
Scoateți aluatul din mașină(nu coaceți). Continuați cu pasul 2 din rețeta de mai sus.