Crustă de Pizza rapidă și ușoară

Crustă de Pizza rapidă și ușoară
Crusta de Pizza rapidă și ușoară ar putea fi doar crusta pe care o căutați. Această rețetă face 2 porții cu 567 calorii, 17g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru 47 cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați făină de pâine, zahăr, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 70%. Încercați Taco Pizza cu crustă ușoară de făină de porumb {Plus Pizza Kit Giveaway!}, Ușor Pizza-Crust Breadsticks, și Pizza cu crustă subțire rapidă și ușoară pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele patru ingrediente într-un castron mare; faceți o fântână în centrul amestecului.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Combinați apa și uleiul; se adaugă la amestecul de făină. Se amestecă până când amestecul formează o bilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ApăApă
Ulei De GătitUlei De Gătit
3
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată; frământați până la neted și elastic (aproximativ 10 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
4
Așezați aluatul într-un castron mare acoperit cu spray de gătit, întorcându-l în partea superioară. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți, 45 de minute sau până când se dublează în vrac. Puneți aluatul în jos; împărțiți în jumătate. Acoperiți și lăsați aluatul să se odihnească 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
AluatAluat
PunchPunch
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Lucrând cu o porție la un moment dat (acoperiți aluatul rămas pentru a nu se usca), rulați fiecare porție într-un cerc de 10 inci pe o suprafață ușor făinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
6
Așezați aluatul pe două foi de copt, fiecare presărată cu 1 lingură de făină de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De PorumbFăină De Porumb
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
1
Așezați primele 4 ingrediente într-un robot de bucătărie și pulsați de 2 ori sau până când sunt bine amestecate. Cu procesorul pornit, adăugați încet apă și ulei prin jgheabul alimentar; procesați până când aluatul formează o bilă. Procesați 1 minut suplimentar. Întoarceți-vă pe un blat ușor făinat; frământați de 9 până la 10 ori. Continuați cu pasul 2 din rețeta de mai sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
ApăApă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
1
Urmați instrucțiunile producătorului pentru plasarea ingredientelor al, cu excepția spray-ului de gătit și a făinii de porumb în tigaia de pâine. Selectați ciclul de aluat; porniți mașina de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Făină De PorumbFăină De Porumb
PâinePâine
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De PâineMașină De Pâine
Pâine PanPâine Pan
2
Scoateți aluatul din mașină(nu coaceți). Continuați cu pasul 2 din rețeta de mai sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Piccini Chianti Classico. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Piccini Chianti Classico
Piccini Chianti Classico
Un nas complex și persistent umplut cu note de cireșe și fructe de pădure sălbatice. Palatul este bine structurat, elegant, rotund și neted, cu note fructate și taninuri moi și un finisaj lung. O pereche ideală pentru carne roșie la grătar și paste al ragu. Amestec: 90% Sangiovese, 10% Merlot
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate26
Tipuri De Feluri De MâncareCrustă
Revista