Crustacee Cr Amperpes în sos de brânză de vin
Crustacee Cr Amperpes în sos de brânză de vin este un pescatarian felul principal. Această rețetă face 12 porții cu 210 calorii, 17g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $1.59 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână brânză elvețiană, CR amperpes, vermut și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Linguine cu sos de crustacee, Ravioli De Smochine Și Brânză Cu Sos De Vin Cu Unt De Pecan, și Carne de vită cu conținut scăzut de carbohidrați și brânză albastră cu sos de vin roșu.
Instrucțiuni
Topiți 1/4 cană de unt într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați creveți, carne de crab și ceapă verde și sotati timp de 1 minut. Se amestecă vermut, sare și piper. Aduceți amestecul la fierbere și gătiți 7 minute sau până când cea mai mare parte a lichidului este absorbită.
Scoateți amestecul de pe foc și lăsați-l deoparte.
Stropiți 1/2 lingură de unt topit într-un vas de copt de 13 x 9 inci.
Se amestecă 2 căni de sos de vin-brânză în amestecul de creveți. Lingură aproximativ 3 linguri amestec de creveți în centrul fiecărui Crpe.
Rulați și așezați, cu cusătura în jos, în vasul pregătit. Lingura rămase 2 cani sos de vin-brânză peste Crpes.
Se presară cu brânză elvețiană și se pune cu restul de 1/4 cană de unt. Acoperiți și răciți timp de 3 ore.
Lăsați să stea la temperatura camerei 30 de minute.
Coaceți la 450 timp de 20 de minute sau până când se încălzește bine.