Crustacee Cr Amperpes în sos de brânză de vin

Crustacee Cr Amperpes în sos de brânză de vin
Crustacee Cr Amperpes în sos de brânză de vin este un pescatarian felul principal. Această rețetă face 12 porții cu 210 calorii, 17g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $1.59 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână brânză elvețiană, CR amperpes, vermut și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Linguine cu sos de crustacee, Ravioli De Smochine Și Brânză Cu Sos De Vin Cu Unt De Pecan, și Carne de vită cu conținut scăzut de carbohidrați și brânză albastră cu sos de vin roșu.

Instrucțiuni

1
Topiți 1/4 cană de unt într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Biscuiti1-1/2 Cani De Biscuiti
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Adăugați creveți, carne de crab și ceapă verde și sotati timp de 1 minut. Se amestecă vermut, sare și piper. Aduceți amestecul la fierbere și gătiți 7 minute sau până când cea mai mare parte a lichidului este absorbită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
CrabmeatCrabmeat
VermutVermut
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
(tub Mare)(tub Mare)
3
Scoateți amestecul de pe foc și lăsați-l deoparte.
4
Stropiți 1/2 lingură de unt topit într-un vas de copt de 13 x 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Biscuiti1-1/2 Cani De Biscuiti
Echipamente pe care le vei folosi
8 Funii De Lemn Dulce Răsucite Negre8 Funii De Lemn Dulce Răsucite Negre
5
Se amestecă 2 căni de sos de vin-brânză în amestecul de creveți. Lingură aproximativ 3 linguri amestec de creveți în centrul fiecărui Crpe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De BrânzăSos De Brânză
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
6
Rulați și așezați, cu cusătura în jos, în vasul pregătit. Lingura rămase 2 cani sos de vin-brânză peste Crpes.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De BrânzăSos De Brânză
La 8 PruneLa 8 Prune
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
7
Se presară cu brânză elvețiană și se pune cu restul de 1/4 cană de unt. Acoperiți și răciți timp de 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză ElvețianăBrânză Elvețiană
1-1/2 Cani De Biscuiti1-1/2 Cani De Biscuiti
8
Lăsați să stea la temperatura camerei 30 de minute.
9
Coaceți la 450 timp de 20 de minute sau până când se încălzește bine.
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
10
Garnisiți, dacă doriți.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista