Crustacee aburite și arse în bulion de nucă de cocos

Crustacee aburite și arse în bulion de nucă de cocos
Crustaceele aburite și arse în bulionul de nucă de cocos sunt un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian rețetă cu 8 porții. Pentru $ 4.54 pe portie, această rețetă acoperă 50% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 253 calorii, 27G de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați eșalotă, roșii prune, homari—decojite și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza până sare de mare ai putea urma acest curs principal cu Brownies Cu Sare De Mare De Zmeură ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este super. Încercați Midii aburite într-un bulion de Curry de nucă de cocos, Crustacee cu bulion de unt și emulsie de miere, și Stout-Crustacee aburite cu ceapă carbonizată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți 1 linguriță de ulei într-o cratiță medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Adăugați shiitakes, șalotă și ghimbir și gătiți la foc moderat, amestecând, până când sunt parfumate, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci ShiitakeCiuperci Shiitake
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
3
Adăugați lămâia, busuiocul, coriandrul, bulionul de pui și sucul de scoici și aduceți la fierbere. Reduceți focul la minim și fierbeți timp de 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Cartofi Rumeni (aproximativ 2-3 Medii), Curățați și Tăiați în BucățiCartofi Rumeni (aproximativ 2-3 Medii), Curățați și Tăiați în Bucăți
Elixirul GElixirul G
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
4
Se strecoară bulionul și se întoarce în cratiță. Se fierbe la foc mare până se reduce la 1 cană, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
5
Adăugați laptele de cocos și fierbeți timp de 3 minute. Se amestecă uleiul de susan, se condimentează cu sare și piper și se menține cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Ciupiți Semințele De Susan AlbCiupiți Semințele De Susan Alb
6
Într-o tigaie, încălziți restul de 1 linguriță de ulei până aproape de fumat. Condimentați scoicile cu sare și piper și căutați la foc mare până se rumenesc pe fund, aproximativ 3 minute. Întoarceți și gătiți până se rumenesc și aproape fierte, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Într-un abur peste o tigaie cu apă clocotită, gătiți creveții și bok choy până când creveții sunt doar fierți și boy choy este verde aprins, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bok ChoyBok Choy
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
8
Transferați pe o farfurie.
9
Adăugați cozile și ghearele de homar și aburiți până se încălzesc, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cozi De HomarCozi De Homar
10
Transferați bulionul de nucă de cocos într-un blender și amestecați timp de 30 de secunde. Puneți o felie de roșii în fiecare dintre cele 8 farfurii de supă încălzite. Puneți o scoică pe fiecare felie de roșii și aranjați 1 creveți, 1 frunză bok choy și 1 gheară de homar sau jumătate de coadă alături. Puneți aproximativ 2 linguri de bulion de nucă de cocos în fiecare farfurie și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bok Choy FrunzeBok Choy Frunze
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
1 Cană De Fasole Uscată Great Northern1 Cană De Fasole Uscată Great Northern
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate8
Revista