Crusta de plăcintă a bunicii lui Ruth

Crusta de plăcintă a bunicii lui Ruth
Crusta de plăcintă a bunicii lui Ruth este o lactate gratuite și vegetariene rețetă cu 4 porții. Această crustă are 1298 calorii, 14g de proteine, și 92g de grăsime per portie. Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați apă, scurtare, zahăr și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Această rețetă este plăcută de 453 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 81%, acest fel de mâncare este uimitor. Rețete similare includ Tăiței de casă ai bunicii Ruth, Bunica Ruth e Fudgy tort de ciocolata (că nu am putut rezista Al, și Plăcintă cu unt de arahide cu crustă de covrig.

Instrucțiuni

1
Într-un bol mare de amestecare, combinați făina universală, scurtarea, zahărul și sarea. Amestecați împreună cu un tăietor de patiserie până se sfărâmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Ceașcă Chipsuri De Ciocolată Semidulce Sau StafideCeașcă Chipsuri De Ciocolată Semidulce Sau Stafide
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Tăietor De PatiserieTăietor De Patiserie
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
2
Într-un castron mic, amestecați oul cu apă. Se amestecă în amestec de făină. Se răcește la frigider până este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții4
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareCrustă
Revista