Crusta de pizza semnată de Jay

Crusta de pizza semnată de Jay
Crusta de pizza semnată de Jay necesită în jur 1 oră și 50 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 1 porții cu 1860 calorii, 54g de proteine, și 34G de grăsime fiecare. Pentru $1.94 pe portie, această rețetă acoperă 48% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 26 ar spune că a lovit locul. Funcționează bine ca o crustă. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână drojdie activă, ulei de măsline, făină și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. În general, această rețetă câștigă un scor excelent spoonacular de 97%. Rețete similare includ Pizza de pui, sparanghel și ciuperci la grătar cu crustă de pizza Blackbird Bakery, O excursie de o zi croată și "pizzan extra" (: Bruxelles Sprout, nuc & Pesto Pizzan pe crustă de grâu integral), și Pizza Pepperoni făcută cu o crustă de Pizza maro Hash.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, dizolvați drojdia și zahărul brun în apă și lăsați să stea 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifon Crema DieteticaSifon Crema Dietetica
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Sos De Rosii Hunt's® Cu Busuioc, Usturoi Si OreganoSos De Rosii Hunt's® Cu Busuioc, Usturoi Si Oregano
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Se amestecă sarea și uleiul în soluția de drojdie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Rosii Hunt's® Cu Busuioc, Usturoi Si OreganoSos De Rosii Hunt's® Cu Busuioc, Usturoi Si Oregano
(tub Mare)(tub Mare)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
3
Se amestecă în 2 1/2 căni de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
4
Întoarceți aluatul pe o suprafață curată, bine făinată și frământați mai multă făină până când aluatul nu mai este lipicios.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
5
Așezați aluatul într-un castron bine uns și acoperiți cu o cârpă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
6
Lăsați aluatul să crească până se dublează; aceasta ar trebui să dureze aproximativ 1 oră. Puneți aluatul și formați o minge strânsă. Lăsați aluatul să se relaxeze un minut înainte de rulare. Utilizați pentru rețeta preferată de pizza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
PunchPunch
7
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C). Dacă coaceți aluatul pe o piatră de pizza, puteți așeza toppingurile pe aluat și coaceți imediat. Dacă vă coaceți pizza într-o tigaie, ungeți ușor tigaia și lăsați aluatul să crească timp de 15 sau 20 de minute înainte de a-l acoperi și coace.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ceapă Verde, Feliată, Pentru Ornat (opțional)1 Ceapă Verde, Feliată, Pentru Ornat (opțional)
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
8
Coaceți pizza în cuptorul preîncălzit, până când brânza și crusta se rumenesc, aproximativ 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
DificultateExpert
Gata În1 h, 50 m.
Porții1
Scor De Sănătate78
Tipuri De Feluri De MâncareCrustă
Revista