Crupe și grătare
Grits rețetă și Grillades ar putea satisface pofta de Sud în aproximativ 45 minute. Această rețetă servește 6. O porție conține 363 calorii, 39G de proteine, și 17g de grăsime. Pentru $1.71 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca o masă de dimineață. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână ceapă, ulei vegetal, condimente creole și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Încercați Crupe și grătare, Grillades și crupe, și Grillades și crupe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați friptura între 2 foi de folie de plastic rezistentă și aplatizați la o grosime de 1/4 inch folosind un sucitor sau o parte plată a unui ciocan de carne; tăiat în pătrate de 2 inci.
Combinați făina și condimentul creol într-o pungă mare de congelator din plastic cu fermoar.
Adăugați friptură; sigilați punga și agitați pentru a acoperi.
Se Încălzește 1 Lingură. ulei într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați jumătate de friptură și gătiți 2 până la 3 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc; transferați friptura într - un 4-sau 5-qt. aragaz lent ușor uns. Repetați procedura cu uleiul rămas și friptura.
Adăugați roșiile și următoarele 2 ingrediente la aragazul lent și amestecați.
Acoperiți și gătiți la maxim 3 ore sau până când friptura este fragedă. Între timp, pregătiți uruială de brânză Asiago.
Serviți amestecul de friptură peste grâu.