Crupe De Parmezan-Portobello
Parmezan-Grits Portobello este un fără gluten rețetă cu 8 porții. O porție conține 131 calorii, 5g de proteine, și 4G de grăsime. Pentru 97 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de sare, ceapă, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Funcționează bine ca o masă de dimineață. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 46%, ceea ce este destul de bun. Încercați Portobello Parmezan, Portobello Ciuperci Parmezan, și Parmezan Portobello Orzo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare; adauga ceapa. Gatiti, amestecand ocazional, 8 minute sau pana devin aurii. Se amestecă ciupercile și următoarele 4 ingrediente; gatiti 5 minute sau pana cand ciupercile sunt fragede.
Scoateți tigaia de pe foc.
Aduceți bulionul de pui și 1/2 cană de apă la fiert într-o cratiță medie; se amestecă treptat în grâu. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți, amestecând ocazional, 5 minute sau până când grăsimile sunt îngroșate. Se amestecă amestecul portobello și parmezanul.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Fess Parker Santa Barbara Riesling. Are 4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 9 dolari.
Fess Parker Santa Barbara Riesling
Note florale și flori de portocal, amestecate cu mirosuri de citrice, piersici, caprifoi și caise ușoare pe nas. Pe gust veți găsi arome de piersici, caise și citrice. Aceste arome se combină pentru a produce un Riesling uscat, dar bine echilibrat.