Crunchy Cheesy pește și spanac caserola
Crunchy Cheesy pește și spanac caserola ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă pescatariană servește 4 și costă $ 3.3 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 278 calorii. Un cuplu de oameni a făcut această rețetă, și 10 ar spune că a lovit la fața locului. Dacă aveți la îndemână spanac, mărar, piper crăpat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi coaja de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este super. Încercați Caserola De Spanac Savuros Cu Vârf Crocant, Fileuri de pește brânză cu spanac, și Cheesy Pește Stick Hash Maro Caserola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți un cuptor la 450 grade F (230 grade C). Pulverizați o farfurie de caserolă de 9x13 inci cu spray de gătit.
Răspândiți uniform spanacul în fundul vasului preparat; se presară cu sare de usturoi. Aranjați peștele deasupra spanacului, păstrând bucățile una lângă alta și bucățile mai mari spre exteriorul vasului. Pește de top cu coajă de lămâie, suc de lămâie, mărar, sare de mare și piper negru.
Combinați brânza Cheddar, firimiturile de pâine condimentate Italian și firimiturile de pâine panko într-un bol; împrăștiați uniform peste pește. Acoperiți vasul cu folie de aluminiu.
Coaceți în preîncălzit timp de 12 până la 15 minute; descoperiți și gătiți până când fulgii de pește ușor cu o furculiță și toppingul este ușor rumenit și crocant, încă 5 până la 8 minute.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Fish. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Un amestec de trei podgorii grozave, acest strugure viu creează un vin prietenos cu mâncarea, luminos și pur. Acidul tăiat cu cuțit, cu pere, sorbet de lămâie, condimente și iasomie îți face gura apă și mâinile să tremure.