Crunchburger (alias burgerul de semnătură)

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Crunchburger (alias burgerul de semnătură). Această rețetă fără lactate servește 4 și costă $3.93 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 53G de proteine, 24g de grăsime, și un total de 532 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Mergeți la magazin și ridicați chifle de hamburger de cartofi, roșii de friptură de vită, chipsuri de cartofi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de canolan, puteți urma acest fel principal cu Cifre De Afaceri Cireșe-Caise ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați Crunchburger, Tort de brânză pentru fermieri, alias Zapekanka, și Sandvișuri BLT semnate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Împărțiți carnea în 4 porții egale (aproximativ 6 uncii fiecare). Formați fiecare porție într-un burger gros de 3/4 inci și faceți o depresiune profundă în centru cu degetul mare. Condimentați ambele părți ale fiecărui burger cu sare și piper.
Gatiti burgeri, folosind ulei (vezi pagina 1
și acoperiți fiecare cu 2 felii de brânză și un capac de ungere în ultimul minut de gătit (vezi pagina 21).
Așezați burgerii pe fundul chiflei și, dacă doriți, acoperiți cu roșii, salată verde, ceapă și o păpușă de maioneză de muștar de hrean. Îngrămădiți chipsurile de cartofi, acoperiți cu blaturile de chifle și serviți imediat.
Rezervați, folosind baza de date nutrițională USDA
Din burgeri, cartofi prăjiți și shake-uri de Bobby Flay, Stephanie Banyas și Sally Jackson Copyright (c) 2009 de Bobby Flay, Stephanie Banyas și Sally Jackson publicat de Clarkson Potter.Bobby Flay a deschis primul său restaurant, Mesa Grill, în 1991 și a dezvoltat rapid un text pentru bucătăria sa inovatoare din sud-vest. Restaurantul continuă să obțină note mari în sondajul Zagat pentru bucătăria sa regională americană și a dat naștere la două ramuri, Mesa Grill din Caesar ' s Palace Las Vegas și Mesa Grill Bahamas. A deschis Bolo în 1993, Bar Americain în 2005 și Bobby Flay Steak în 200
Pe lângă restaurantele sale, Bobby este corespondentul alimentar pentru The Early Show de pe CBS și a găzduit numeroase emisiuni populare de gătit de la debutul său în Food Network în 1996, de la The Emmy-nominalizat Boy Meets Grill la seria Iron Chef America și Throwdown cu Bobby Flay. Aceasta este a opta sa carte. Site-ul său este www.bobbyflay.com.Stephanie Banyas este asistentul de afaceri al lui Bobby Flay din 199
Este absolventă a Institutului culinar francez și locuiește în New York.Sally Jackson a început să lucreze pentru Bobby Flay în 200
Membru al companiei de teatru Eastcheap Rep, este o scriitoare și actriță alimentară din New York.