Crunch De Alune: Noci Croccante
Alune Crunch: Noci Croccante ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 1013 calorii, 11g de proteine, și 51G de grăsime fiecare. Pentru $1.58 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână bicarbonat de sodiu, alune, sirop de porumb și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este destul de bun. Încercați Crunch De Alune (Noci Croccante), Mousse De Alune Crunch, și Biscuiți Cu Alune pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aliniați o foaie mare de copt grea cu hârtie pergament. Amestecați zahărul, apa, siropul de porumb ușor și siropul de porumb întunecat într-o cratiță mare grea la foc mediu până când zahărul se dizolvă. Creșteți căldura la mare și fierbeți fără agitare până când un termometru cu bomboane înregistrează 260 de grade F, aproximativ 20 de minute. Reduceți căldura la mediu-scăzut.
Se amestecă alunele, untul și sarea (amestecul va fi gros și nuci) și se gătește până când termometrul înregistrează 295 grade F, amestecând constant, aproximativ 15 minute. Amestecați rapid bicarbonatul de sodiu. Turnați imediat caramelul pe foaia de copt pregătită, răspândind-o cât mai subțire posibil.
Lăsați să stea până la greu.
Rupeți fragilul în bucăți și depozitați-l într-un recipient etanș la temperatura camerei. Dacă doriți, serviți peste înghețata preferată.