Crunch De Alune: Noci Croccante

Crunch De Alune: Noci Croccante
Alune Crunch: Noci Croccante ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 1013 calorii, 11g de proteine, și 51G de grăsime fiecare. Pentru $1.58 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână bicarbonat de sodiu, alune, sirop de porumb și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este destul de bun. Încercați Crunch De Alune (Noci Croccante), Mousse De Alune Crunch, și Biscuiți Cu Alune pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aliniați o foaie mare de copt grea cu hârtie pergament. Amestecați zahărul, apa, siropul de porumb ușor și siropul de porumb întunecat într-o cratiță mare grea la foc mediu până când zahărul se dizolvă. Creșteți căldura la mare și fierbeți fără agitare până când un termometru cu bomboane înregistrează 260 de grade F, aproximativ 20 de minute. Reduceți căldura la mediu-scăzut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Porumb închisSirop De Porumb închis
BomboaneBomboane
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se amestecă alunele, untul și sarea (amestecul va fi gros și nuci) și se gătește până când termometrul înregistrează 295 grade F, amestecând constant, aproximativ 15 minute. Amestecați rapid bicarbonatul de sodiu. Turnați imediat caramelul pe foaia de copt pregătită, răspândind-o cât mai subțire posibil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
AluneAlune
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
UntUnt
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
3
Lăsați să stea până la greu.
4
Rupeți fragilul în bucăți și depozitați-l într-un recipient etanș la temperatura camerei. Dacă doriți, serviți peste înghețata preferată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețatăînghețată
DificultateGreu
Gata În1 h, 10 m.
Porții4
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista