Crunch Crust Brownies
Rețeta Crunch Crust Brownies ar putea satisface pofta ta americană în aproximativ 45 minute. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 248 calorii, 2G de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 16. Pentru 28 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de nuci pecan, Fudge brownie mix - prepare, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 36 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Somonul lui Mary Cadogan cu o crustă crocantă, Brownies Crunch De Mentă, și Zmeură Crunch Brownies.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 F (sau folosiți orice setare a stărilor dvs. de amestec – am folosit amestecul de brownie marca Ghirardelli și instrucțiunile indicate 325).Căptușiți o tigaie metalică pătrată de 9 inci cu folie și pulverizați cu spray de gătit adăugat cu făină (sau folosiți doar folie antiaderentă).
Combinați primele 4 ingrediente într-un bol de amestecare și amestecați bine. Apăsați amestecul într-o tigaie pătrată unsă de 9 inci. Pune deoparte. În același bol de amestecare combinați amestecul de brownie, apa fierbinte, uleiul și oul; se amestecă cu o lingură de lemn până se amestecă, apoi se pune cu grijă peste amestecul de firimituri.
Coaceți la 325 timp de 40 de minute. Se răcește complet, apoi se răcește scurt. Ridicați folia din tigaie și tăiați-o în pătrate mari.