Crunch " Baruri
Niciodată nu poți avea prea multe rețete hor d ' oeuvre, asa ca da Crunch "baruri un try. O porție conține 235 calorii, 3G de proteine, și 17g de grăsime. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. Cap la magazin și ridica plantat nuci, unt, biscuiti saltine, și câteva alte lucruri pentru a face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Crunch Baruri, Caramel Crunch Baruri, și Ciocolată crunch baruri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 204°.
Așezați biscuiții într-un singur strat pe fundul tăvii de 15x10x1 inch căptușite cu folie.
Gatiti untul si zaharul in cratita la foc mediu-mare pana cand untul este topit si amestecul este bine amestecat, amestecand ocazional. Se aduce la fierbere; gatiti 3 min. (Nu se amestecă.)
Se toarnă peste biscuiți; se întinde pentru a acoperi uniform biscuiții.
Coaceți 5 până la 7 min. sau până când toppingul este maro auriu. Stropiți imediat cu ciocolată; lăsați să stea 5 min. sau până se înmoaie.
Răspândiți peste biscuiți; top cu nuci. Se răcește complet înainte de a se rupe în bucăți.