Crunch " Baruri

Crunch
Niciodată nu poți avea prea multe rețete hor d ' oeuvre, asa ca da Crunch "baruri un try. O porție conține 235 calorii, 3G de proteine, și 17g de grăsime. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. Cap la magazin și ridica plantat nuci, unt, biscuiti saltine, și câteva alte lucruri pentru a face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Crunch Baruri, Caramel Crunch Baruri, și Ciocolată crunch baruri pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 204°.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Așezați biscuiții într-un singur strat pe fundul tăvii de 15x10x1 inch căptușite cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru LegarePentru Legare
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Gatiti untul si zaharul in cratita la foc mediu-mare pana cand untul este topit si amestecul este bine amestecat, amestecand ocazional. Se aduce la fierbere; gatiti 3 min. (Nu se amestecă.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
4
Se toarnă peste biscuiți; se întinde pentru a acoperi uniform biscuiții.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru LegarePentru Legare
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
5
Coaceți 5 până la 7 min. sau până când toppingul este maro auriu. Stropiți imediat cu ciocolată; lăsați să stea 5 min. sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
6
Răspândiți peste biscuiți; top cu nuci. Se răcește complet înainte de a se rupe în bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru LegarePentru Legare
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista