Crumpets cu slănină
Nevoie de o garnitură fără gluten, primară și prietenoasă cu FODMAP? Crumpetele cu slănină ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. Această rețetă servește 4. Pentru 93 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 171 calorii, 5g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Mergeți la magazin și ridicați sirop de arțar cald, unt, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. În general, această rețetă câștigă o nu atât de mare scor spoonacular de 21%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Crumpets, Crumpets, și Crumpets.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, antiaderentă, gătiți feliile de slănină la foc moderat până când sunt crocante, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Transferați slănina pe o farfurie.
Într-un castron mediu, bateți ouăle cu gălbenușurile și condimentați cu sare și piper.
Adăugați untul în tigaie și topiți-l în grăsimea de slănină. Înmuiați crăpăturile în ouăle bătute și lăsați să se înmoaie câteva secunde.
Adăugați 4 dintre crăpături în tigaie și gătiți la foc moderat până se rumenesc, aproximativ 2 minute pe fiecare parte. Înmuiați și gătiți crăpăturile rămase.
Transferați crumpetele și slănina în farfurii.
Se presară cu chile tocată și se trece siropul de arțar la masă.