Crumpetele Fast Breads

Crumpetele Fast Breads
Crumpetele Fast Breads sunt o vegetarian garnitură. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 147 calorii. Pentru 17 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână bicarbonat de sodiu, apă, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Bastoanele De Porumb Sudice Ale Fast Breads, Fast Breads' Bottoms-Up Pinwheels Scorțișoară-Caramel, și Pâine Rapidă Rapidă Rapidă.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mică, încălziți laptele, apa și uleiul la foc mediu până la aproximativ 130 de ruble pe un termometru cu citire instantanee.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
2
Se ia de pe foc.
3
Într-un castron mare și folosind o lingură mare, amestecați ambele făină, zahărul, sarea și drojdia. Se amestecă amestecul de lapte fierbinte, apoi se amestecă energic timp de aproximativ 2 minute pentru a forma un aluat neted și gros. Acoperiți vasul cu folie de plastic și lăsați aluatul să stea 45 de minute. Aluatul se va ridica și va deveni Bulbuc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
4
Când aluatul a crescut, aranjați 5 inele metalice fiecare cu diametrul de 3 până la 4 și aproximativ 11/2 în înălțime pe o plită. Pulverizați interiorul fiecărui inel și plita cu spray de gătit antiaderent fără aromă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Încălziți grătarul la foc mic.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Folosiți lingura mare pentru a amesteca aluatul. Se amestecă ușor bicarbonatul de sodiu dizolvat, amestecând bine. Aruncați aproximativ 1/4 cană din aluat în fiecare inel fierbinte; se va răspândi uniform. Gatiti crumpetele la foc mic pana cand fundul se rumeneste si s-a format o piele ferma deasupra, aproximativ 10 minute. Pe blaturi se vor forma bule pe măsură ce crumpetele se gătesc, iar blaturile ar trebui să se simtă ferm coapte și să nu fie lipicioase atunci când sunt atinse ușor cu un deget. Folosiți clești pentru a ridica inelele și puneți-le deoparte. Dacă crăpăturile se lipesc de inele (nu se vor lipi dacă inelele sunt bine unse), jiggle inelele ușor cu cleștele și crăpăturile ar trebui să se elibereze. Întoarceți crăpăturile și gătiți până când cele două părți sunt bine fixate, un minut sau mai puțin. Interiorul crăpăturilor va fi moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
CrumpetsCrumpets
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
7
Se transferă într-o farfurie și se servește sau se menține cald într-un cuptor scăzut (250 BUCF) în timp ce al doilea lot gătește. Înainte de a găti al doilea lot, amestecați ușor aluatul (acesta va bule și se va ridica în timp ce primul lot gătește) și pulverizați din nou inelele și grătarul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
8
Serviți crumpetele fierbinți cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrumpetsCrumpets
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
9
Crumpetele pot fi acoperite și depozitate la temperatura camerei timp de până la 2 zile. Pentru a servi, prăjiți ușor crăpăturile, Unse cu unt sau nu, doar pentru a le încălzi, sau așezați-le într-un singur strat pe o foaie/tavă de copt, acoperiți ușor cu folie de aluminiu și reîncălziți într-un cuptor preîncălzit de 225 de 1/4 până la cald, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrumpetsCrumpets
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista