Crudo De Biban De Mare Cu Sos Tiradito Peruvian

Crudo De Biban De Mare Cu Sos Tiradito Peruvian
Crudo de biban de mare cu sos Tiradito Peruvian ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 903 calorii, 106g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru $14.52 pe portie, această rețetă acoperă 43% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți vin, meniu farfurii: crudo de biban de mare, sâmburi de porumb și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma vinul, puteți urma acest fel principal cu Gelee de vin de desert cu citrice ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de SippitySup. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Crudo de biban de mare cu sos Tiradito Peruvian, Tiradito Peruvian A Explicat, și Biban De Mare Crudo.

Ingrediente

454ardei habeneroproaspăt aji amarilloproaspăt aji amarillo61 pachet de budincă instantă JELL-O cu aromă de dovleac și condimenteBeaBea1parmezan rasfrunze de coriandru, tocatefrunze de coriandru, tocate4Crustă: firimituri de biscuiți grahamcartofi rumeni (aproximativ 2-3 medii), curățați și tăiați în bucățicartofi rumeni (aproximativ 2-3 medii), curățați și tăiați în bucăți1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilboabe de choclo, hominy sau porumb fierte și sărateboabe de choclo, hominy sau porumb fierte și sărate61 pachet de budincă instantă JELL-O cu aromă de dovleac și condimenteMâncareMâncare61 pachet de budincă instantă JELL-O cu aromă de dovleac și condimentePublicitate alimentară de cătrePublicitate alimentară de către1Oreos dublu umplutusturoi, decojit și tocatusturoi, decojit și tocat1parmezan rassuc de lămâie proaspăt storssuc de lămâie proaspăt stors4Crustă: firimituri de biscuiți grahamsuc de lămâie proaspăt storssuc de lămâie proaspăt stors61 pachet de budincă instantă JELL-O cu aromă de dovleac și condimenteSf. Mihail-Eppan Riesling MontigglSf. Mihail-Eppan Riesling Montiggl454ardei habenerofile de biban de mare alb (S. U. A. Pacific wild prins)file de biban de mare alb (S. U. A. Pacific wild prins)61 pachet de budincă instantă JELL-O cu aromă de dovleac și condimente'sos de tiradito peruvian crudo biban de mare'sos de tiradito peruvian crudo biban de mare61 pachet de budincă instantă JELL-O cu aromă de dovleac și condimenteCrudo de biban de mare cu sos Tiradito PeruvianCrudo de biban de mare cu sos Tiradito Peruvian61 pachet de budincă instantă JELL-O cu aromă de dovleac și condimenteMeniu farfurii mici: Crudo de biban de mare cu sos Tiradito PeruvianMeniu farfurii mici: Crudo de biban de mare cu sos Tiradito Peruvian0sos de soia, după cum este necesarsos de soia, după cum este necesar2Crustă: firimituri de biscuiți graham1 1/2 linguriță amestec de condimente1 1/2 linguriță amestec de condimente61 pachet de budincă instantă JELL-O cu aromă de dovleac și condimenteVinVin1ardei gras galben, semințe și tulpină îndepărtate, sferturiardei gras galben, semințe și tulpină îndepărtate, sferturi

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Seabass. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Loveblock Pinot Gris. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 24 de dolari.
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris este un auriu pal, cu note de verde. Vintage 2013 este un stil uscat, cu arome florale și un indiciu de ananas copt. Palatul dezvăluie pere braconate și portocaliu de sânge și se termină cu o notă de citrice, textură bună și senzație bogată de gură.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate54
Revista