Crudită Învelită În Prosciutto
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Cruditul înfășurat în Prosciutto. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 137 calorii, 6g de proteine, și 10g de grăsime per portie. Pentru $1.82 pe portie, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână ardei gras portocaliu, parmezan, conopidă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați treceți prosciutto – prosciutto învelit cu parmezan, Prosciutto Înfășurat Cod, și Acest Prosciutto Înfășurat Cod pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Lucrând cu 1 felie de prosciutto la un moment dat, tăiați prosciutto pe lungime în jumătate. Înfășurați un pachet mic de felii de fenicul (aproximativ 3 felii) cu prosciutto, permițând feniculului să se extindă pe fiecare parte a prosciutto. Bundle 1 benzi fiecare dintre ardei portocaliu, roșu și galben, apoi înfășurați fiecare pachet cu prosciutto, permițând ardeilor să se extindă pe fiecare parte a prosciutto. Înfășurați prosciutto în jurul tulpinilor de broccolini. Înfășurați prosciutto-ul în jurul capătului tulpinii florilor de conopidă. Aranjați legumele pe un platou.
Stropiți cu uleiul. Folosind o răzătoare sau un cojitor de legume, radeți parmezanul peste legume.
Se presară cu piper și se servește.