Crown friptură de porc

Crown friptură de porc
Crown friptură de carne de porc ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 10. Pentru $5.44 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 635 calorii, 102G de proteine, și 21g de grăsime pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați bulion de pui, ceapă, cimbru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Friptură de coroană de carne de porc cu umplutură de mere și carne de porc și sos de cidru, Crown friptură de porc, și Crown friptură de porc.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Așezați friptura de coroană pe un set de rafturi într-o tigaie mare de prăjire. Frecați friptura peste tot, în interior și în exterior, cu ulei de măsline, apoi presărați-o cu salvie, cimbru, sare și piper. Curățați ceapa și împingeți-o până la capăt în centrul fripturii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ulei De MăslineUlei De Măsline
CeapăCeapă
CimbruCimbru
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
3
Înfășurați capetele oaselor cu folie pentru a nu le arde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
4
Se toarnă bulion în tigaie. Prăjiți timp de 1 oră, apoi ungeți cu sucuri de tigaie la fiecare 30 de minute. După 2 1/2 ore, folosind clești, scoateți ceapa din centrul fripturii și puneți-o în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
CleșteClește
5
Continuați să prăjiți timp de 1 oră până la 1 1/2 ore, până când un termometru pentru carne lipit în cea mai cărnoasă parte a unui cotlet înregistrează 71°.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
6
Scoateți din cuptor, puneți friptura pe un platou de servire, cort cu folie și lăsați să se odihnească timp de 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
7
Pentru a servi, îndepărtați sfoara care ține friptura împreună și sculptați între cotlete.
DificultateExpert
Gata În5 hrs, 10 m.
Porții10
Scor De Sănătate43
Revista