Crown friptură de porc
Crown friptură de carne de porc ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 10. Pentru $5.44 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 635 calorii, 102G de proteine, și 21g de grăsime pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați bulion de pui, ceapă, cimbru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Friptură de coroană de carne de porc cu umplutură de mere și carne de porc și sos de cidru, Crown friptură de porc, și Crown friptură de porc.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 177°.
Așezați friptura de coroană pe un set de rafturi într-o tigaie mare de prăjire. Frecați friptura peste tot, în interior și în exterior, cu ulei de măsline, apoi presărați-o cu salvie, cimbru, sare și piper. Curățați ceapa și împingeți-o până la capăt în centrul fripturii.
Înfășurați capetele oaselor cu folie pentru a nu le arde.
Se toarnă bulion în tigaie. Prăjiți timp de 1 oră, apoi ungeți cu sucuri de tigaie la fiecare 30 de minute. După 2 1/2 ore, folosind clești, scoateți ceapa din centrul fripturii și puneți-o în tigaie.
Continuați să prăjiți timp de 1 oră până la 1 1/2 ore, până când un termometru pentru carne lipit în cea mai cărnoasă parte a unui cotlet înregistrează 71°.
Scoateți din cuptor, puneți friptura pe un platou de servire, cort cu folie și lăsați să se odihnească timp de 20 de minute.
Pentru a servi, îndepărtați sfoara care ține friptura împreună și sculptați între cotlete.