Crostini Empoli
Crostini Empoli este un fără lactate și vegetarian rețetă cu 16 porții. Pentru 18 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 57 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta funcționează bine ca un preț foarte rezonabil Hor d ' oeuvre. Dacă aveți la îndemână roșii, căței de usturoi, mentă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 20%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Încercați Crostini di fegatini (crostini de ficat de pui toscan), Crostini di Fegatini (crostini de ficat de pui), și Crostini Mixte: Crostini Misti pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați roșiile tocate, sarea și piperul într-un castron; se amestecă bine. Acoperiți și răciți 1 oră.
Combinați pătrunjelul și următoarele 5 ingrediente (pătrunjel prin ou) într-un alt castron; se amestecă bine. Acoperiți și răciți 1 oră.
Frecați părțile tăiate de usturoi peste 1 parte a fiecărei felii de pâine prăjită.
Combinați amestecul de roșii și amestecul de pătrunjel; se amestecă bine. Puneți 2 linguri de amestec de roșii-pătrunjel pe fiecare felie de pâine.
Stropiți 1 lingură de ulei peste crostini.