Crostini de anghinare proaspătă și fasole albă

Crostini de anghinare proaspătă și fasole albă
Rețeta de anghinare proaspătă și Crostini de fasole albă este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un excelent fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 89 calorii. Această rețetă servește 16. Pentru 93 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână bulion de pui cu conținut scăzut de sare, busuioc plus frunze, crenguțe de cimbru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest hor d ' oeuvre. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 36%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Crostini de anghinare proaspătă și fasole albă, Spanac Anghinare Fasole Albă Crostini, și Crostini de anghinare și fasole.

Instrucțiuni

1
Aduceți anghinare, 6 căni de bulion și următoarele 5 ingrediente la fiert într-o cratiță mare, adăugând mai mult bulion dacă este necesar pentru a acoperi. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți până când anghinareleinimile sunt foarte fragede, aproximativ 50 de minute.Se răcește anghinarea în amestec de bulion, neacoperit,până la rece, cel puțin 2 ore și până la 1 zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Scoateți anghinarea din bulion; scurgere.Scoate frunzele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
3
Tăiați inimile în cuburi de 1/3 inch;așezați într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Se amestecă fasolea,brânza, 1/4 cană de busuioc tocat și 2 linguri de uleiîn Inimi. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
5
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. Aranjați pâineafoaie de copt tăiată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Periați cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
7
Bakepână când începe să crisp, aproximativ 8 minute
8
Lingură topping de anghinare pe pâine.Strângeți sucul de lămâie; deasupra cu frunze de busuioc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate5
Revista