Crostini Cu Tartar De Vită Și Ulei De Trufe Albe

Crostini Cu Tartar De Vită Și Ulei De Trufe Albe
Rețeta Crostini cu tartar de vită și ulei de trufe albe este gata în aproximativ 8 minute și este cu siguranță un excelent fără gluten, fără lactate și întreg 30 opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Pentru $ 4.43 pe portie, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 4. O porție conține 497 calorii, 23g de proteine, și 43G de grăsime. Un amestec de ulei de măsline, crostini de bază rick, muștar dijon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 20 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este destul de bun. Încercați Praz Tartar Crostini, Crostini Ricotta cu lămâie cu miere de trufe, și Burgeri Cu Tartar De Vită pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un bol de amestecare răcit, zdrobiți hamsiile și usturoiul cu o furculiță pentru a face o pastă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M'sBomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
2
Adăugați șalotele și caperele și amestecați-le în pastă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier
3
Adăugați oul și amestecați-l în pastă cu furculița.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
4
Bateți muștarul și coaja de portocală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
5
Într-un flux lent și constant, adăugați uleiul de măsline, amestecând constant până se încorporează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
6
Bateți în sosul Worcestershire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
7
Adăugați carnea de vită și amestecați bine cu o lingură de lemn. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
8
Movilă niște tartare în centrul fiecărui crostini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrostiniCrostini
9
Garnisiți cu pătrunjel și stropiți cu ulei de trufe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De TrufeUlei De Trufe
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
10
/n / nDin Fantastico de Rick Tramonto, Mary Goodbody și Belinda Chang Copyright (C) 2007 de Rick Tramonto. Publicat de Broadway Books./ n / nRick Tramonto, bucătarul executiv / partenerul Tru din Chicago, a fost numit unul dintre cei mai buni zece bucătari ai Food & Wine din țară în 1994 și selectat ca unul dintre bucătarii vedetă în ascensiune ai Americii de Robert Mondavi în 199
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
11
De asemenea, a fost nominalizat de patru ori pentru premiul James Beard pentru cel mai bun bucătar din Midwest, câștigând premiul în 200
12
Tru, care și-a deschis porțile în mai 1999, a fost nominalizat la premiul James Beard în 2000 pentru cel mai bun Restaurant nou și a fost numit unul dintre primele 50 de cele mai bune restaurante din lume de către Cond Nast Traveler. Tramonto este coautorul, împreună cu partenerul său Gale Gand, al Braseriei americane și al ouălor din făină de zahăr din unt./ n / Nmary Goodbody este un scriitor și editor alimentar cunoscut la nivel național, care a lucrat la mai mult de patruzeci și cinci de cărți. Cele mai recente credite ale sale includ Williams-Sonoma Kitchen Companion, the garden Entertainment Cookbook și Back to the Table. Este redactor la IACP Food Forum Quarterly, a fost primul redactor-șef al revistei Cooks și este redactor senior care contribuie la revista Chocolatier și la revista patiserie Art & Design./ n / nTim Turner este un fotograf de mâncare și masă apreciat la nivel național. Este de două ori premiul James Beard câștigător pentru cea mai bună fotografie Alimentară, câștigând cel mai recent în 200
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
13
Proiectele sale anterioare includ rețetele lui Charlie Trotter, carnea și vânatul lui Charlie Trotter, Hanul de la micul Washington, bucătăria lumii noi a lui Norman (de Norman Van Aken), bucătăria lui Jacques Pepin și Braseria Americană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch

Vin recomandat: Trandafir Spumant, Vin Spumant

Spumante rosul și vinul spumant sunt alegeri excelente pentru Fingerfood. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Zonin Sparkling ros circulatorcu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Zonin Sparkling Rose
Zonin Sparkling Rose
Luminos, blushcolor cu un perlage seducător delicat plăcut, intens și fructat pe nas; evocă amintiri de flori de wisteria și mere Renetta bine amestecate și încântător de plăcute; moale și netedă la gust, cu note florale și un indiciu de migdaleExcelent ca aperitiv și acompaniament ideal pentru aperitive, risotto, flori de dovlecei prăjiți și pește la grătar
DificultateNormal
Gata În8 m.
Porții4
Scor De Sănătate12
Revista