Crostini Cu Tartar De Vită Și Ulei De Trufe Albe
Rețeta Crostini cu tartar de vită și ulei de trufe albe este gata în aproximativ 8 minute și este cu siguranță un excelent fără gluten, fără lactate și întreg 30 opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Pentru $ 4.43 pe portie, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 4. O porție conține 497 calorii, 23g de proteine, și 43G de grăsime. Un amestec de ulei de măsline, crostini de bază rick, muștar dijon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 20 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este destul de bun. Încercați Praz Tartar Crostini, Crostini Ricotta cu lămâie cu miere de trufe, și Burgeri Cu Tartar De Vită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un bol de amestecare răcit, zdrobiți hamsiile și usturoiul cu o furculiță pentru a face o pastă.
Adăugați șalotele și caperele și amestecați-le în pastă.
Adăugați oul și amestecați-l în pastă cu furculița.
Bateți muștarul și coaja de portocală.
Într-un flux lent și constant, adăugați uleiul de măsline, amestecând constant până se încorporează.
Bateți în sosul Worcestershire.
Adăugați carnea de vită și amestecați bine cu o lingură de lemn. Condimentează după gust cu sare și piper.
Movilă niște tartare în centrul fiecărui crostini.
Garnisiți cu pătrunjel și stropiți cu ulei de trufe.
/n / nDin Fantastico de Rick Tramonto, Mary Goodbody și Belinda Chang Copyright (C) 2007 de Rick Tramonto. Publicat de Broadway Books./ n / nRick Tramonto, bucătarul executiv / partenerul Tru din Chicago, a fost numit unul dintre cei mai buni zece bucătari ai Food & Wine din țară în 1994 și selectat ca unul dintre bucătarii vedetă în ascensiune ai Americii de Robert Mondavi în 199
De asemenea, a fost nominalizat de patru ori pentru premiul James Beard pentru cel mai bun bucătar din Midwest, câștigând premiul în 200
Tru, care și-a deschis porțile în mai 1999, a fost nominalizat la premiul James Beard în 2000 pentru cel mai bun Restaurant nou și a fost numit unul dintre primele 50 de cele mai bune restaurante din lume de către Cond Nast Traveler. Tramonto este coautorul, împreună cu partenerul său Gale Gand, al Braseriei americane și al ouălor din făină de zahăr din unt./ n / Nmary Goodbody este un scriitor și editor alimentar cunoscut la nivel național, care a lucrat la mai mult de patruzeci și cinci de cărți. Cele mai recente credite ale sale includ Williams-Sonoma Kitchen Companion, the garden Entertainment Cookbook și Back to the Table. Este redactor la IACP Food Forum Quarterly, a fost primul redactor-șef al revistei Cooks și este redactor senior care contribuie la revista Chocolatier și la revista patiserie Art & Design./ n / nTim Turner este un fotograf de mâncare și masă apreciat la nivel național. Este de două ori premiul James Beard câștigător pentru cea mai bună fotografie Alimentară, câștigând cel mai recent în 200
Proiectele sale anterioare includ rețetele lui Charlie Trotter, carnea și vânatul lui Charlie Trotter, Hanul de la micul Washington, bucătăria lumii noi a lui Norman (de Norman Van Aken), bucătăria lui Jacques Pepin și Braseria Americană.