Crostini cu pere și brânză de capră glazurate Balsamic

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Crostini cu pere și brânză de capră glazurate Balsamic. Pentru $2.42 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 718 calorii. Această rețetă servește 24. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Un amestec de migdale tăiate, miere, pere din SUA și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este bun. Încercați Crostini de pere și Prosciutto cu brânză de capră, Crostini Cu Pere, Zmeură Și Brânză De Capră, și Pere La Grătar, Brânză De Capră Și Prosciutto Crostini pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Feliați tulpina perelor în sus în scânduri verticale cu lățimea de 12 sferturi de inch.
Tăiați felii mari pe jumătate pe lungime pentru un total de 48 de felii.
Încălziți oțetul, untul și mierea într-o tigaie mare la foc mediu timp de 2 până la 3 minute, amestecând continuu, până se reduc la jumătate, aproximativ 2 linguri.
Adăugați felii de pere și continuați să gătiți timp de 1 minut, rotind o dată.
Așezați 2 felii de pere pe fiecare rundă de baghetă și acoperiți cu 1 linguriță de brânză de capră.
Presărați migdale peste brânză și garnisiți cu piper proaspăt, dacă doriți.
* Pentru a prăji migdalele, puneți-le într-o tigaie grea și prăjiți-le la foc mediu, amestecând constant, timp de 1 până la 2 minute sau până se bronzează cu aromă prăjită.