Crostini cu gem de smochine și brânză de capră

Rețeta gem de smochine și brânză de capră Crostini este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un super vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această rețetă servește 20. Pentru 41 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 91 calorii. Un amestec de frunze de salvie, sare kosher, brânză de capră și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta funcționează bine ca un preț foarte rezonabil Hor d ' oeuvre. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Pâine plată cu gem de smochine cu usturoi prăjit, Miere de cimbru biciuit brânză de capră și mușcături de smochine, și Crostini De Smochine La Cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 400 F și aranjați un suport în mijloc.
Tăiați bagheta pe părtinire în felii de aproximativ 20 (1/2 inch grosime) și așezați-o pe o foaie de copt. Folosind 1 lingură de ulei de măsline, periați ușor fiecare felie.
Se presară sare și se coace până se prăjește ușor și crocant, aproximativ 8 minute.
Lasă să se răcească.Între timp, tapetați o farfurie cu prosoape de hârtie și lăsați-o deoparte.
Încălziți uleiul de măsline rămas într-o tigaie mică la foc mediu-mic. Când uleiul strălucește, așezați ușor 2 până la 3 frunze de salvie odată în uleiul fierbinte până când se întunecă la culoare și orice barbotare dispare. Îndepărtați imediat frunzele cu clești sau o lingură cu fante și transferați-le pe farfuria căptușită cu prosop de hârtie. Repetați cu frunzele de salvie rămase. Pune deoparte.Întindeți ușor 1 linguriță de brânză de capră pe fiecare crostini, acoperiți cu o grămadă de 1/2 linguriță de gem de smochine și garnisiți cu o frunză de salvie prăjită.