Crostini cu gem de smochine și brânză de capră

Crostini cu gem de smochine și brânză de capră
Rețeta gem de smochine și brânză de capră Crostini este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un super vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această rețetă servește 20. Pentru 41 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 91 calorii. Un amestec de frunze de salvie, sare kosher, brânză de capră și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta funcționează bine ca un preț foarte rezonabil Hor d ' oeuvre. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Pâine plată cu gem de smochine cu usturoi prăjit, Miere de cimbru biciuit brânză de capră și mușcături de smochine, și Crostini De Smochine La Cuptor pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 400 F și aranjați un suport în mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Tăiați bagheta pe părtinire în felii de aproximativ 20 (1/2 inch grosime) și așezați-o pe o foaie de copt. Folosind 1 lingură de ulei de măsline, periați ușor fiecare felie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
BaguetteBaguette
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
3
Se presară sare și se coace până se prăjește ușor și crocant, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Lasă să se răcească.Între timp, tapetați o farfurie cu prosoape de hârtie și lăsați-o deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
5
Încălziți uleiul de măsline rămas într-o tigaie mică la foc mediu-mic. Când uleiul strălucește, așezați ușor 2 până la 3 frunze de salvie odată în uleiul fierbinte până când se întunecă la culoare și orice barbotare dispare. Îndepărtați imediat frunzele cu clești sau o lingură cu fante și transferați-le pe farfuria căptușită cu prosop de hârtie. Repetați cu frunzele de salvie rămase. Pune deoparte.Întindeți ușor 1 linguriță de brânză de capră pe fiecare crostini, acoperiți cu o grămadă de 1/2 linguriță de gem de smochine și garnisiți cu o frunză de salvie prăjită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Ulei De MăslineUlei De Măsline
CrostiniCrostini
Gem De SmochineGem De Smochine
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
TigaieTigaie
CleșteClește
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții20
Scor De Sănătate2
Revista