Crostata de pere și migdale

Crostata de pere și migdale
Crostata de pere și migdale necesită aproximativ 40 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 545 calorii, 11g de proteine, și 33g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 2,03 USD pe porție. Un amestec de zahăr, înghețată cherry vanillan, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 40%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Cireșe-Migdale-Pere Crostata, Crostata de pere și afine, și Crostata de pere și zmeură.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. aliniați 2 foi de copt cu hârtie pergament și dați deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Boabe Espresso Acoperite Cu Ciocolată NeagrăBoabe Espresso Acoperite Cu Ciocolată Neagră
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Într-un castron mediu, adăugați cremă de brânză, zahăr, făină, 1 ou și vanilie. Bateți cu un mixer de mână până când este bine amestecat și neted. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză FrișcăPachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză Frișcă
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Împărțiți fiecare pachet de pastă de migdale în 4 porții egale. Pe o suprafață de lucru presarata cu faina rola fiecare porțiune într-o rundă de 6 inch, aproximativ 1/8 inch grosime. Puneți 2 linguri de umplutură de brânză cremă în centrul fiecărei runde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De MigdalePastă De Migdale
Pachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză FrișcăPachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză Frișcă
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
4
Întindeți umplutura într-un strat uniform, la aproximativ 1/2 inci de marginea rundei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
5
Pătrundeți fiecare pere și scoateți miezul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Lingurite Nuci Tocate4 Lingurite Nuci Tocate
6
Tăiați fiecare sfert în 5 felii. Ventilați 5 din feliile de pere deasupra umpluturii în centrul a 1 din runde. Îndoiți ușor marginea pastei de migdale peste marginea umpluturii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De MigdalePastă De Migdale
4 Lingurite Nuci Tocate4 Lingurite Nuci Tocate
7
Transferați pe foile de copt pregătite și repetați cu rundele de migdale rămase, umplutura și perele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(23)(23)
4 Lingurite Nuci Tocate4 Lingurite Nuci Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
8
Bateți împreună oul rămas și 1 lingură de apă într-un bol mic până se amestecă bine. Folosind o perie de patiserie periați ușor fiecare crostata cu spălarea ouălor și presărați fiecare cu zahărul brut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrutZahăr Brut
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
9
Puneți foile de copt în cuptor și coaceți până se rumenesc, aproximativ 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
10
Scoateți din cuptor și răciți.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
11
Serviți fiecare crostata pe farfurii individuale cu o lingură mică de înghețată și garnisită cu migdale feliate și mentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale FeliateMigdale Feliate
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții8
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista