Crostata de pere și migdale
Crostata de pere și migdale necesită aproximativ 40 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 545 calorii, 11g de proteine, și 33g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 2,03 USD pe porție. Un amestec de zahăr, înghețată cherry vanillan, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 40%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Cireșe-Migdale-Pere Crostata, Crostata de pere și afine, și Crostata de pere și zmeură.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. aliniați 2 foi de copt cu hârtie pergament și dați deoparte.
Într-un castron mediu, adăugați cremă de brânză, zahăr, făină, 1 ou și vanilie. Bateți cu un mixer de mână până când este bine amestecat și neted. Pune deoparte.
Împărțiți fiecare pachet de pastă de migdale în 4 porții egale. Pe o suprafață de lucru presarata cu faina rola fiecare porțiune într-o rundă de 6 inch, aproximativ 1/8 inch grosime. Puneți 2 linguri de umplutură de brânză cremă în centrul fiecărei runde.
Întindeți umplutura într-un strat uniform, la aproximativ 1/2 inci de marginea rundei.
Pătrundeți fiecare pere și scoateți miezul.
Tăiați fiecare sfert în 5 felii. Ventilați 5 din feliile de pere deasupra umpluturii în centrul a 1 din runde. Îndoiți ușor marginea pastei de migdale peste marginea umpluturii.
Transferați pe foile de copt pregătite și repetați cu rundele de migdale rămase, umplutura și perele.
Bateți împreună oul rămas și 1 lingură de apă într-un bol mic până se amestecă bine. Folosind o perie de patiserie periați ușor fiecare crostata cu spălarea ouălor și presărați fiecare cu zahărul brut.
Puneți foile de copt în cuptor și coaceți până se rumenesc, aproximativ 20 de minute.
Scoateți din cuptor și răciți.
Serviți fiecare crostata pe farfurii individuale cu o lingură mică de înghețată și garnisită cu migdale feliate și mentă.