Crostata cu gem de căpșuni

Crostata cu gem de căpșuni ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru desert. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 319 calorii, 3G de proteine, și 15g de grăsime per portie. Pentru 62 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Este perfect pentru Ziua Mamei. Un amestec de zahăr, unt, apă cu gheață și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 55 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Lovin ' De Vară: Gem Rapid De Sangria De Căpșuni, Crumble-Topped Unt De Arahide Căpșuni Gem Baruri, și Strawberry Crostata pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Amestecați făina, zahărul și coaja de lămâie, într-un robot de bucătărie. Apoi adăugați untul cubat, în trepte. Pulse până când amestecul seamănă cu o masă grosieră, apoi se adaugă sarea. Pulsați în apa cu gheață, 1 lingură la un moment dat, până când se formează aglomerări umede. Adunați aluatul într-o bilă; aplatizați într-un disc. Înfășurați aluatul în plastic și refrigerați până când este ferm, aproximativ 1 oră.
Poziționați suportul în centrul cuptorului și preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Întindeți aluatul pe o suprafață făinoasă până la o rundă de 11 inci.
Transferați aluatul pe o foaie de copt grea care a fost căptușită cu un tampon de siliciu sau hârtie pergament. Amestecați sucul de lămâie în conserve și întindeți conservele deasupra aluatului, lăsând o margine de 2 inci. Îndoiți marginea aluatului peste umplutură pentru a forma o rundă de 8 inci, pliată liber și ciupită pentru a sigila orice fisuri din aluat.
Coaceți crostata până când crusta este aurie, 35 până la 40 de minute. Se lasă să se răcească.
Presărați migdalele și praful cu zahărul pudră, dacă doriți. Glisați o spatulă metalică sub crustă pentru a elibera crostata de pe foaia de copt și serviți.