Croque Monsieur
Croque Monsieur ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 773 calorii, 38g de proteine, și 34G de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $2.83 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 27 de mâncăruri și bucătari. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți pâine cu aluat, șuncă delicioasă, pătrunjel și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până nucsoara sol ai putea urma acest curs principal cu Tort De Nucșoară De Afine ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 72%. Încercați Croque Monsieur, Croque Monsieur, și Croque Monsieur pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți 1/4 cană de unt într-o cratiță mică la foc mediu. Amestecați treptat făina în unt.
Adăugați porții mici de smântână și vin alternativ, amestecând după fiecare adăugare pentru a se îngroșa înainte de a introduce următoarea cantitate. Condimentează cu sare, piper și nucșoară. Topiți brânza în lichid în cantități mici, amestecând continuu. Reduceți căldura la minim și păstrați sosul cald până la utilizare.
Puneți o tigaie mare la foc mediu-mare.
Întindeți 1/2 linguriță de unt pe o parte a fiecărei felii de pâine; întindeți aproximativ 1/2 lingură de muștar Dijon pe partea opusă a fiecărei felii. Asamblați sandvișurile așezând patru felii de pâine, cu unt în jos, în tigaie. Topiți fiecare felie de pâine cu două felii de șuncă pliate pentru a se potrivi complet pe pâine; lingurați cantități egale de sos de brânză peste șuncă, rezervând o parte din sos pentru mai târziu.
Așezați feliile rămase de pâine, muștarul cu fața în jos, deasupra șuncii și brânzei. Grătați sandvișurile pe fiecare parte până când pâinea are o culoare uniformă, maro aurie. Puneți puțin din sosul de brânză deasupra fiecărui sandwich înainte de servire.
Încingeți fiecare sandviș cu 1 linguriță de pătrunjel.