Crochete Tarama

Crochete Tarama
Crochetele Tarama necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6. O porție conține 294 calorii, 12g de proteine, și 5g de grăsime. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este adus la tine de Epicurious. Funcționează bine ca garnitură. Mergeți la magazin și ridicați ceapă verde, ulei de șofrănel, lapte și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 53%, care este solid. Încercați Crochete Tarama, Tarama Salata, și Tarama De Somon Afumat Cu Chipsuri De Pita pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti cartofii intr-o cratita mare cu apa sarata clocotita pana se inmoaie, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
2
Scurgere. Reveniți la cratiță; mash.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
3
Combinați cuburi de pâine, ceapă verde, 1/2 cană de lapte și tarama în procesor. Procesați până se formează o pastă netedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Dovleci De PlăcintăDovleci De Plăcintă
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
4
Transferați amestecul în castron.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
5
Adăugați 1 ou întreg și 1 cană piure de cartofi (rezervați orice cartof rămas pentru o altă utilizare); Se amestecă pentru a se amesteca bine. Acoperiți și refrigerați cel puțin 4 ore și până la 1 zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
6
Bateți ușor albușurile de ou și restul de 2 linguri de lapte într-un castron mediu pentru a se amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
7
Așezați pesmetul pe farfurie. Formați 2 linguri de amestec de tarama în bilă; apăsați pentru a aplatiza ușor. Se înmoaie în amestec de albuș de ou, apoi se acoperă pe ambele părți cu pesmet. Repetați cu amestecul de tarama rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
8
Se toarnă cantități egale de ulei de măsline și ulei de șofrănel într-o cratiță mare grea pentru a ajunge la adâncimea de 1 inch. Atașați termometrul de prăjit pe partea laterală a cratiței și încălziți uleiul la foc mediu-mare la 350 F. lucrând în loturi, adăugați crochete tarama în tigaie și prăjiți până se rumenesc, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
9
Transferați pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
10
Transferați crochetele pe platou.
11
Serviți felii de lămâie fierbinți, trecând separat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
12
* Disponibil la piețele grecești, magazinele de produse alimentare de specialitate și unele supermarketuri.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista