Crispy Wild Buffalo Sub
Această rețetă servește 30 și costă 26 de cenți pe porție. O porție conține 59 calorii, 4G de proteine, și 1g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de rulouri submarine, țelină, brânză big pepper jack și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Încercați Wild Buffalo Chex Mix, Buffalo Wild Wings Sos Picant De Usturoi, și Aripi Crocante De Bivol pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 204°.
Acoperiți foaia de copt cu folie; pulverizați cu spray de gătit. Coat pui cu amestec de acoperire conform instrucțiunilor de pe ambalaj; așezați foaia de copt pregătită.
Coaceți 20 min. sau până când se termină (165F). Se acoperă cu brânză; coaceți 2 min. sau până se topește.
Se amestecă mayo și sosul de aripi până se amestecă; se întinde pe părțile tăiate ale rulourilor. Umpleți cu pui și țelină.