Nevoie de un cursul principal pescatarian? Prăjitul de pește crocant la cuptor cu mazăre moale ar putea fi o super rețetă de încercat. O porție conține 657 calorii, 50g de proteine, și 24g de grăsime. Pentru $ 5.69 pe portie, această rețetă acoperă 45% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați albușuri de ou, oțet de malț, mentă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Mazăre Moale Cu Chipsuri La Cuptor, Degete de pește și mazăre moale, și Prăjituri de pește de păstrăv afumat cu mazăre moale.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 400 de grade F. Aranjați un suport de copt deasupra unei foi de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Topiți 4 linguri de unt la foc mic în oală mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Puneți firimiturile de pâine într-un vas superficial și tocați cu untul topit și aruncați pentru a combina. Condimentează cu condimente de fructe de mare, pudră de ceapă granulată, usturoi granulat, coajă de citrice, cimbru și arpagic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Murături Cușer
(dacă Folosiți Creveți Mai Mari, Tăiați Grosier)
Ceapă Granulată
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
2 Cesti Catei De Usturoi
4
Curățați și uscați peștele, apoi condimentați cu sare, după gust. Înveliți peștele în albușuri de ou, apoi apăsați-le ușor în firimiturile de pâine pentru a le acoperi uniform, apoi aranjați-le pe raftul de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Bomboane De Caracatiță Brite
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
5
Coaceți pe raftul central al cuptorului până când peștele este alb și fulgi, iar firimiturile sunt aurii, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Între timp, adăugați pătrunjelul și menta într-un robot de bucătărie și pulsați pentru a toca fin, apoi răzuiți într-un bol și dați deoparte. Întoarceți baza la procesor; Nu clătiți baza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
Bomboanele Lui Peachie-o
7
Adăugați mazărea și pulsul până se toacă foarte fin.
Într-o cratiță medie, încălziți 1 lingură de ulei de măsline extravirgin, o întoarcere a tigaiei și untul rămas la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate Subțire
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Se adaugă șalotele și se sotează 5 minute, apoi se adaugă stocul și mazărea și se aduce într-o bulă la foc mediu-mare. Gătiti mazărea proaspătă aproximativ 10 minute și aproximativ 6 până la 7 minute, dacă folosiți mazăre dezghețată congelată. Când cea mai mare parte a lichidului s-a evaporat, condimentați cu sare și piper, după gust și amestecați ierburile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
10
Scoateți din căldură.
11
Bazine lingură de mazăre nu-așa-moale pe fiecare placă de cină și de sus cu bastoane de pește crocante. Îndepărtați peștele cu o mulțime de oțet de malț și bucurați-vă!
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Fish. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Caposaldo Pinot Grigio. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 10 dolari pe sticlă.