Crispy cartofi Chip Mac și brânză

Crispy cartofi Chip Mac și brânză
Crispy cartofi Chip Mac și brânză ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 37g de proteine, 56G de grăsime, și un total de 1352 calorii. Pentru $ 3.46 pe portie, această rețetă acoperă 34% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați chipsuri de cartofi cheddar, brânză cheddar, brânză gruyere și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 50 minute. 147 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 94%, ceea ce este spectaculos. Încercați Cartofi dulci Mac și brânză cu spanac, Cookie-Uri Crocante De Cartofi, și Caserola De Squash All-American Cu Topping Crocant De Cartofi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți la fiert o oală mare cu apă ușor sărată. Gatiti macaroanele de cot in apa clocotita, amestecand ocazional pana cand sunt fierte, dar ferme pana la muscatura, 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cot MacaroaneCot Macaroane
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Scurgere.
3
Combinați firimiturile de chipsuri de cartofi, brânza Parmigiano-Reggiano, firimiturile de pâine și untul într-o tigaie la foc mediu; gătiți și amestecați până se rumenesc, aproximativ 5 minute. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Încălziți sosul alb preparat, brânza Cheddar, brânza Gruyere și muștarul uscat într-o cratiță mare la foc mic; gătiți și amestecați până se topește brânza, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
GruyereGruyere
Pudră De MuștarPudră De Muștar
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
5
Scoateți din căldură.
6
Combinați macaroanele fierte și brânza împreună într-un castron mare. Se amestecă amestecul în 4 (10 uncii) ramekins și se acoperă cu topping de cartofi prăjiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Macaroane și BrânzăMacaroane și Brânză
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate19
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista