Crisp Lime Brook Trout
Păstrăvul Crisp Lime Brook este un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întreg 30 felul principal. Pentru $ 8.33 pe portie, această rețetă acoperă 43% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 836 calorii, 71G de proteine, și 60g de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână sare, păstrăv, coajă de tei și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor excelent spoonacular de 81%. Încercați Brook Trout M Elixllerin, Păstrăv De Pârâu Cu Piure De Pătrunjel Și Salată De Ridiche, și Păstrăv de pârâu cu nuci pecan, lămâie și unt brun de pătrunjel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, amestecați împreună sucul de lămâie, coaja de tei, 1/8 linguriță de sare și un vârf de piper.
Adăugați uleiul de măsline încet, amestecând.
Acoperiți o foaie de copt cu prosoape de hârtie.
Într-o tigaie mare antiaderentă, încălziți uleiul de gătit la foc moderat.
Presărați păstrăvul cu restul de 1 linguriță de sare și 1/2 linguriță de piper. Puneți jumătate din fileuri în tigaie, cu pielea în jos și gătiți până la aur, aproximativ 3 minute. Întoarceți și gătiți până când tocmai ați terminat, cu aproximativ 1 minut mai mult.
Transferați fileurile pe foaia de copt pregătită, cu pielea în sus și păstrați-le calde în cuptor în timp ce gătiți fileurile rămase.
Adăugați mai mult ulei între loturi, dacă este necesar.
Serviți, cu pielea în sus, înconjurat de pansamentul de var.
Alternative de pește: aciditatea sucului de lămâie din pansament se împerechează bine cu o gamă largă de pești. Încercați pește rege, macrou sau file de porgy sotate sau la grătar.
Păstrăv Crisp Lime Brook cu ierburi proaspete
Adăugați 2 linguri de cilantro proaspăt tocat, pătrunjel sau arpagic în pansament.
Recomandarea vinului: varul tart și peștele crocant necesită un vin alb cu aciditate bună. Un Sauvignon Blanc din California sau Noua Zeelandă va fi bun aici.