Crisp de fructe de pădure
Berry-Licious Crisp necesită aproximativ 35 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă lacto ovo vegetariană servește 9 și costă 44 de cenți per porție . Acest desert are 214 calorii , 1 g de proteine și 5 g de grăsime per porție. Această rețetă de la Taste of Home necesită afine, zahăr, unt și amidon de porumb. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Cu un scor de 11% , acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au apreciat și Smoothie-uri foarte delicioase cu fructe de pădure , Smoothie Bowl cu fructe de pădure și Smoothie Bowl cu fructe delicioase .
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați fructele de pădure și mărul.
Combinați zahărul și amidonul de porumb; se presara peste fructe si se amesteca usor pentru a se acoperi.
Transferați la un 8-in. vas pătrat de copt acoperit cu spray de gătit. Într-un castron mic, combinați făina și zahărul brun; se taie in unt pana se sfaramiciaza.
Se presara peste amestecul de fructe.
Coaceți la 400° timp de 20-25 de minute sau până când umplutura este spumoasă și topping-ul este maro auriu.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Vin De Porto, Moscato Dasti
Crem Sherry, Port Wine și Moscato d'Asti sunt alegeri excelente pentru Crisp. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![NV Johnson Estate Cremă Sherry]()
NV Johnson Estate Cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar, urmate de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bun acum, dar îi va recompensa pe cei care îi permit să îmbătrânească „”. O băutură pre-prandială preferată. Considerați-l cu nuci înainte de cină ca aperitiv, sau după cină cu desert, în special ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezele reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în „„stil italian””. "