Crisp de fructe de pădure

Crisp de fructe de pădure
Berry-Licious Crisp necesită aproximativ 35 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă lacto ovo vegetariană servește 9 și costă 44 de cenți per porție . Acest desert are 214 calorii , 1 g de proteine și 5 g de grăsime per porție. Această rețetă de la Taste of Home necesită afine, zahăr, unt și amidon de porumb. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Cu un scor de 11% , acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au apreciat și Smoothie-uri foarte delicioase cu fructe de pădure , Smoothie Bowl cu fructe de pădure și Smoothie Bowl cu fructe delicioase .

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați fructele de pădure și mărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fistic Tocat Decojit Prajit Si SaratFistic Tocat Decojit Prajit Si Sarat
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Combinați zahărul și amidonul de porumb; se presara peste fructe si se amesteca usor pentru a se acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 CmCremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
3
Transferați la un 8-in. vas pătrat de copt acoperit cu spray de gătit. Într-un castron mic, combinați făina și zahărul brun; se taie in unt pana se sfaramiciaza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
UmărUmăr
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Se presara peste amestecul de fructe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
5
Coaceți la 400° timp de 20-25 de minute sau până când umplutura este spumoasă și topping-ul este maro auriu.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Serviți cald.

Vin recomandat: Cremă Sherry, Vin De Porto, Moscato Dasti

Crem Sherry, Port Wine și Moscato d'Asti sunt alegeri excelente pentru Crisp. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate Cremă Sherry
NV Johnson Estate Cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar, urmate de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bun acum, dar îi va recompensa pe cei care îi permit să îmbătrânească „”. O băutură pre-prandială preferată. Considerați-l cu nuci înainte de cină ca aperitiv, sau după cină cu desert, în special ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezele reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în „„stil italian””. "
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții9
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista