Crisp Ciocolată-Espresso Ribbon Cookie-Uri

Crisp Ciocolată-Espresso Ribbon Cookie-Uri
Crisp ciocolata-Espresso Ribbon cookie-uri ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă servește 48. Pentru 12 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 41 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați grosolan boabele de cafea espresso acoperite cu ciocolată, migdale, unt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Doamna Fields Blue Ribbon Cookie-Uri Cu Ciocolată, Doamna Fields Blue Ribbon Cookie-Uri Cu Ciocolată, și Cookie-Uri Espresso Cu Ciocolată.

Instrucțiuni

1
Linia de jos și părțile laterale ale tăvii de pâine de 9x5 inci cu folie de plastic. Într-un castron mare, amestecați amestecul de prăjituri, făina, untul, extractul de migdale și oul până se formează aluatul moale. Împărțiți aluatul în jumătate; așezați jumătate din aluat într-un alt castron. Se amestecă ciocolata topită în jumătate de aluat. Pentru a rămâne jumătate din aluat, amestecați în fasole espresso și migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De MigdaleExtract De Migdale
Fasole EspressoFasole Espresso
Cookie MixCookie Mix
CiocolataCiocolata
MigdaleMigdale
UntUnt
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
FolieFolie
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
Pâine PanPâine Pan
BolBol
2
Apăsați ferm jumătate din aluatul de ciocolată uniform în partea de jos a tăvii de pâine. Apăsați uniform jumătate din aluatul espresso peste aluatul de ciocolată în tigaie. Repetați cu aluatul de ciocolată rămas și aluatul espresso. Îndoiți folia de plastic peste aluat pentru a acoperi. Dați la frigider aproximativ 2 ore sau până când este ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
1 Cană Alune Măcinate Fin1 Cană Alune Măcinate Fin
AluatAluat
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
Pâine PanPâine Pan
3
Încălziți cuptorul la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Scoateți aluatul din tigaie; desfaceți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Așezați aluatul pe tăbliță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
6
Tăiați aluatul transversal în 4 bucăți egale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
7
Tăiați fiecare bucată transversal în felii de 1/4 inch. Pe foile de cookie-uri unsuroase, așezați felii la 2 inci distanță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
8
Coaceți 9 până la 10 minute sau până când marginile sunt maro auriu deschis. Se răcește 1 minut; scoateți din foile de cookie în raftul de răcire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 20 m.
Porții48
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista