Crisp Cajun Panfish
Crisp Cajun Panfish durează aproximativ 40 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8 și costă 2,38 USD pe porție. O porție conține 381 calorii, 28G de proteine, și 13g de grăsime. 104 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără lactate și pescatarian dieta. Un amestec de condimente cajun, scorțișoară măcinată, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este tipică bucătăriei Cajun. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 77%, care este destul de bun. Rețete similare includ Supă De Pește, Peștele prăjit din sud al lui Pat, și Castron de orez cu conopidă Cajun cu Pollock din Alaska la grătar Cajun.
Instrucțiuni
Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați primele cinci ingrediente.
Adăugați pește, câte o bucată; Se agită pentru a acoperi.
Bateți ouăle și apa într-un vas superficial.
Așezați fulgi de cartofi într-un alt vas superficial. Înmuiați fiecare file în ouă, apoi acoperiți cu fulgi de cartofi. Scufundați din nou peștele în ouă și fulgi de cartofi.
Într-o tigaie mare, încălziți 3 linguri de ulei la foc mediu-mare. Gatiti pestele in loturi timp de 3-4 minute pe fiecare parte sau pana cand pestele se fulgeaza usor cu o furculita, adaugand ulei dupa cum este necesar.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Crisp funcționează foarte bine cu Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![NV Johnson Estate cremă Sherry]()
NV Johnson Estate cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi vor permite să îmbătrânească". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în "stil Italian". "