Crimperpes vietnamez crocant cu germeni de creveți, carne de porc și fasole

Crimperpes vietnamez crocant cu germeni de creveți, carne de porc și fasole
Rețeta Crimppepes vietnamez crocant cu creveți, carne de porc și muguri de fasole ar putea satisface pofta ta vietnameză în jur 1 oră și 30 de minute. Acest fel principal are 415 calorii, 17g de proteine, și 21g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12. Pentru $1.49 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână făină de orez, ulei vegetal, coajă de creveți și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este bun. Încercați B cca. NH X CMC. (Crepe vietnameze savuroase umplute cu creveți și ciuperci), Chile-Carne De Porc Marinată Cu Varză De Bruxelles Vietnameză, și Chile-carne de porc marinată cu varză de Bruxelles Vietnameză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, înmuiați fasolea mung uscată în apă caldă până se înmoaie, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Mung UscatăFasole Mung Uscată
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Scurgeți fasolea și transferați-le într-un blender.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Adăugați laptele de cocos și piureul până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
4
Transferați piureul de fasole mung într-un castron mare și amestecați făina de orez alb, amidonul de porumb, apa, ceapa verde și turmericul și condimentați ușor cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
TurmericTurmeric
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
5
Lăsați aluatul crpe să se odihnească cel puțin 20 de minute sau dați-l la frigider peste noapte.
6
Încălziți 1 linguriță de ulei vegetal într-o tigaie antiaderentă de 10 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
7
Adăugați câteva felii de carne de porc, câteva creveți și câteva bucăți de ceapă albă și gătiți timp de 30 de secunde. Se amestecă aluatul crpe și se toarnă 2/3 cană din acesta în tigaie; înclinați și rotiți tigaia pentru a acoperi fundul cu un strat foarte subțire de aluat, lăsându-l să vină pe partea laterală a tigaiei. Împrăștiați 1/4 cană de muguri de fasole peste crpe și stropiți 2 lingurițe de ulei vegetal în jurul marginilor. Acoperiți tigaia și gătiți la foc moderat până când fundul crpe este auriu și crocant, aproximativ 2 minute. Glisați crpe pe o farfurie și serviți cu frunze de salată, mentă și sosul dulce și picant vietnamez. Repetați cu ingredientele rămase, servind crpurile imediat ce sunt fierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De SalatăFrunze De Salată
Sos De ScufundareSos De Scufundare
2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite
3 Picături De Sos De Soia3 Picături De Sos De Soia
Ceapă AlbăCeapă Albă
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții12
Scor De Sănătate9
Bucătăriivietnamezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista