Creveții perfecți Peel-and-Eat ai lui LuLu

Creveții perfecți Peel-and-Eat ai lui LuLu sunt un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și pescatarian rețetă cu 4 porții. O porție conține 505 calorii, 75g de proteine, și 9g de grăsime. Pentru $ 8.09 pe portie, această rețetă acoperă 48% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca un fel principal scump. Un amestec de frunze de dafin, sos fierbinte, creveți lichizi și condimente de fierbere de crab și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Coajă Ușoară De Creveți (Fierbere De Creveți), Curățați și mâncați creveți la grătar, și Curățați și mâncați creveți.
Instrucțiuni
Combinați 1 1/2 galoane de apă și primele 7 ingrediente într-un cuptor olandez mare, amestecând bine. Aduceți la fierbere.
Adăugați creveți și gătiți la foc mare 3 minute sau doar până când creveții devin roz; scurgere.
Așezați creveții imediat într-un singur strat peste gheață pe o foaie de copt cu margini.
Lăsați să se răcească 5 minute.
Scoateți creveții cu clești într-un castron; acoperiți și răciți.