Creveții lui Mark
Creveții lui Mark sunt un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian rețetă cu 10 porții. Pentru $3.61 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 347 calorii, 24g de proteine, și 27G de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Dacă aveți la îndemână sos chile-usturoi, ulei vegetal, creveți și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Funcționează bine ca fel principal. În general, această rețetă câștigă o nu atât de remarcabil scor spoonacular de 38%. Încercați Mark Bittman ' s Pad Thai, Mark Bittman Porumb, și Ciupercile marinate ale lui Mark pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Amestecați maioneza și sosul de chili împreună într-un castron mare.
Adăugați sosul chile-usturoi și amestecați.
Răspândiți amidonul de porumb într-un vas larg. Apăsați creveții în amidon de porumb pentru a acoperi într-un strat subțire.
Încălziți uleiul într-o friteuză sau o cratiță mare la 350 grade F (175 grade C).
Prăjiți creveții în loturi până când carnea nu mai este transparentă în centru, aproximativ 5 minute pe lot; se scurge pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie.
Combinați sosul de maioneză și creveții în vasul mare; se amestecă pentru a acoperi creveții în sos.
Tapetați un castron cu frunze de salată. Puneți creveții în castron și garnisiți cu ceapă verde pentru a servi.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ai putea încerca este Santa Margherita Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.
![Santa Margherita Pinot Grigio]()
Santa Margherita Pinot Grigio
Un galben pai PAL. Parfum curat, crocant, cu note intense, dar elegante de gutui. Fructe proaspete, armonioase, declanșate de o ușoară dulceață, cu un finisaj lung, plin de aromă delicată, acidulată.