Creveții lui Mark

Creveții lui Mark
Creveții lui Mark sunt un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian rețetă cu 10 porții. Pentru $3.61 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 347 calorii, 24g de proteine, și 27G de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Dacă aveți la îndemână sos chile-usturoi, ulei vegetal, creveți și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Funcționează bine ca fel principal. În general, această rețetă câștigă o nu atât de remarcabil scor spoonacular de 38%. Încercați Mark Bittman ' s Pad Thai, Mark Bittman Porumb, și Ciupercile marinate ale lui Mark pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Amestecați maioneza și sosul de chili împreună într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ChiliSos De Chili
MaionezăMaioneză
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Adăugați sosul chile-usturoi și amestecați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
Ardei IuteArdei Iute
SosSos
3
Răspândiți amidonul de porumb într-un vas larg. Apăsați creveții în amidon de porumb pentru a acoperi într-un strat subțire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
CrevețiCreveți
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
4
Încălziți uleiul într-o friteuză sau o cratiță mare la 350 grade F (175 grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
5
Prăjiți creveții în loturi până când carnea nu mai este transparentă în centru, aproximativ 5 minute pe lot; se scurge pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
6
Combinați sosul de maioneză și creveții în vasul mare; se amestecă pentru a acoperi creveții în sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MaionezăMaioneză
CrevețiCreveți
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Tapetați un castron cu frunze de salată. Puneți creveții în castron și garnisiți cu ceapă verde pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De SalatăFrunze De Salată
Ceapa VerdeCeapa Verde
CrevețiCreveți
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ai putea încerca este Santa Margherita Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.
Santa Margherita Pinot Grigio
Santa Margherita Pinot Grigio
Un galben pai PAL. Parfum curat, crocant, cu note intense, dar elegante de gutui. Fructe proaspete, armonioase, declanșate de o ușoară dulceață, cu un finisaj lung, plin de aromă delicată, acidulată.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții10
Scor De Sănătate6
Revista