Creveți Țelină Victor
Creveți țelină Victor este un fără gluten, fără lactate și primar rețetă cu 6 porții. Pentru $1.01 pe portie, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 124 calorii, 2G de proteine, și 12g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, sare și piper, inimi de țelină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 42%, care este solid. Încercați Telina Victor, Tamarind Creveți Cu Țelină Chineză, și Salată Cremoasă De Creveți Și Țelină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați și aruncați capetele tulpinii dure din inimile de țelină, păstrând tulpinile atașate la baze; tăiați și aruncați vârfurile pentru a face tulpini de aproximativ 8 centimetri lungime. Clătiți și scurgeți inimile de țelină. Cu un cojitor de legume, pareți șiruri grosiere din spatele tulpinii exterioare.
Tăiați fiecare inimă în jumătate pe lungime; legați fiecare jumătate strâns în jurul centrului cu șnur de bumbac.
Combinați țelina și bulionul într - o tigaie de 5 până la 6 litri (cel puțin 10 in. largă). Aduceți la fierbere la foc mare; acoperiți, reduceți căldura și fierbeți până când țelina este fragedă când este străpunsă, 12 până la 15 minute, întorcând mănunchiurile la jumătatea gătitului.
Combinați uleiul de măsline și oțetul într-o pungă de plastic grea de 1 galon. Cu clești, transferați țelina din bulion în pungă. Setați în poziție verticală și lăsați să se răcească.
Între timp, adăugați creveți în bulion; se aduce la foc mic la foc mare, apoi se reduce căldura și se fierbe, neacoperit, doar până când creveții sunt opaci, dar cu aspect umed în centrul celei mai groase părți (tăiate la test), 30 de secunde până la 1 minut. Cu o lingură pliată, ridicați creveții din bulion și adăugați în punga de plastic cu țelină (salvați bulionul pentru alte utilizări sau aruncați).
Lăsați să se răcească, aproximativ 30 de minute, apoi apăsați punga pentru a sigila. Întoarceți punga pentru a acoperi țelina și creveții cu pansament. Se răcește până la rece, cel puțin 2 ore sau până la 1 zi, întorcând punga ocazional.
Ridicați țelina din pansament; îndepărtați și aruncați corzile și așezați un pachet pe fiecare farfurie. Cu o lingură cu fante, ridicați creveții din pansament și Movilă lângă țelină.
Încrucișați 2 fileuri de hamsie pe fiecare porție, apoi presărați cu capere. Puneți năsturelul în jurul țelinei și creveților. Spoon restul de pansament din sac peste salate, și se adaugă sare și piper după gust.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Peștele funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Skyfall Pinot Gris. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.
![Skyfall Pinot Gris]()
Skyfall Pinot Gris
Paie palidă de culoare cu note de mango, floare de citrice și banană în nas. Pe palat, un amestec de fructe tropicale se desfășoară în arome de mandarină, mango, grapefruit și banane. Aceste note tropicale continuă pe tot parcursul finisajului lung și persistent.