Creveți și legume murate

Creveți și legume murate
Pentru $1.59 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 9g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 275 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână oțet de mere, ardei iute, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este bun. Încercați Creveți și legume murate, Fotografii de supă Bloody Mary cu creveți și legume murate, și Legume Murate pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti morcovii intr-o cratita medie cu apa sarata clocotita pana se inmoaie, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Scurgere.
3
Așezați morcovii într-un castron mare de sticlă; adăugați mazăre și ardei iute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
Ardei IuteArdei Iute
MazăreMazăre
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Încălziți 1/4 cană de ulei de măsline într-o tigaie mare și grea la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați creveți și căței de usturoi zdrobiți; saut până când creveții sunt doar opaci în centru, aproximativ 8 minute. Aruncați usturoiul. Cojiți creveții; se adaugă în vasul de sticlă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
CrevețiCreveți
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Încălziți 1/4 cană de ulei rămasă în aceeași tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Se adaugă ceapa și saut până la translucid, aproximativ 8 minute; se adaugă în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Combinați 3/4 cană de apă, următoarele 9 ingrediente și usturoi feliat într-o cratiță medie grea. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare, amestecând până se dizolvă sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
9
Se toarnă amestecul de condimente fierbinți peste amestecul de creveți și se amestecă pentru a se amesteca bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
10
Lăsați să stea 2 ore. Se răcește cel puțin 2 ore și până la 1 zi, amestecând ocazional.
11
Aranjați 4 creveți și câteva legume pe fiecare farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
CrevețiCreveți
12
Garnisiți cu crenguțe de ierburi proaspete, dacă doriți, și serviți.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Santi Sortesele Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Santi Sortesele Pinot Grigio
Santi Sortesele Pinot Grigio
Nuanță galbenă de paie, însoțită de un nas concentrat de pere, caise și flori albe. Gustul fructat, cu note de vârf de fructe de piatră, prezintă maturitate și rotunjime bine susținute de o aciditate și savoare elegante, asigurând un finisaj lung și persistent.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate39
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista