Creveți și kebaburi Shiitake

Creveți și Shiitake Kebab ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 144 calorii, 18g de proteine, și 6g de grăsime. Pentru $ 3.79 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. Dacă aveți la îndemână piper, căței de usturoi, ciuperci shiitake și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pește-spadă cu ierburi și kebaburi Shiitake, Taitei Shiitake Creveți, și Creveți & Shiitake Se Amestecă-Prăji pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți ciupercile într-un castron mic și amestecați cu 1/4 cană marinată. Marinați cel puțin 1 oră (și până la
Dacă doriți, creveți de coajă. Într-o pungă mare de plastic sigilabilă, combinați creveții cu marinada de 3/4 cană și punga de etanșare, apăsând excesul de aer. Marinați creveții, răciți, timp de cel puțin 30 de minute și până la 1 oră. Înmuiați frigarui în apă caldă 30 de minute. Pregătiți grătarul.
Scurgeți creveții, aruncând marinada. Într-o sită stabilit peste un castron de scurgere ciuperci și marinată ciuperci rezervate pentru ungand. Filetați 3 creveți și 2 ciuperci, alternând creveții cu ciuperci și păstrând ciupercile plate pe frigarui. Kebab - urile pot fi asamblate cu 1 oră înainte și răcite, acoperite.
Grătați kebab-urile pe un raft ușor uns, setat la 5 până la 6 inci peste cărbuni strălucitori, bătând cu marinată rezervată și întorcându-le ocazional, până când tocmai au fost gătite, aproximativ 3 minute pe fiecare parte. (Alternativ, frigeți kebab-urile sub un pui de carne preîncălzit la 2 până la 3 inci de la căldură aproximativ 2 1/2 minute pe fiecare parte.)
Stropiți kebab - urile cu restul de 1/4 cană de marinată.
Coaceți împreună usturoiul, crengile de cimbru și rozmarinul cu sare și amestecați într-o pastă grosieră.
Într-un castron amestecați împreună pasta de usturoi și ingredientele rămase până când sunt emulsionate. Marinada poate fi făcută cu 1 zi înainte și răcită, acoperită.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ai putea încerca este Scarpetta Pinot Grigio. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.
![Scarpetta Pinot Grigio]()
Scarpetta Pinot Grigio
Culoare paie deschisă, cu doar un indiciu de somon. Arome atât de fructe de piatră, cât și de pepene galben. Arătând capacitatea lui Pinot Grigio de a fi ușor pe picioare, dar complex. Pepene galben și fructe de piatră cu minerale și corp mediu. Pinot Grigio are o gamă atât de mare. Minunat de unul singur ca aperitivo, cu pește ușor la grătar precum sashimi, pesce crudo sau ceviche.