Creveți și homar petarde și must

Creveți și homar petarde și must
Creveți și homar Bangers și Mash ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Această rețetă servește 4 și costă 7,58 USD pe porție. O porție conține 983 calorii, 44G de proteine, și 46G de grăsime. 6 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Dacă aveți la îndemână sare de mare, suc de portocale, albuș de ou și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este super. Rețete similare includ Petarde vegane și piure cu conținut scăzut de carbohidrați! (Petarde & Mash ) , Petarde și Mash, și Petarde și Mash.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Pentru bangers: folosind o mașină de tocat carne sau o moară de alimente, măcinați creveții, homarul și usturoiul împreună într-un castron mare. Apoi adăugați în castron pătrunjelul, tarhonul, condimentul fructelor de mare, sarea, piperul, nucșoara, albușul de ou și sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1,3 Kg Creveți Medii, Cu Coadă, Fără Cochilie și Fără Vene1,3 Kg Creveți Medii, Cu Coadă, Fără Cochilie și Fără Vene
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu TocatFiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
(înlăturați Orice Mufă)(înlăturați Orice Mufă)
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Se amestecă bine cu o lingură, asigurându-se că nu se amestecă prea mult. Bacsis: luați un pic din amestec și puneți-l în apă clocotită pentru o secundă, scoateți-l și asigurați-vă că condimentul este bun. Dacă aveți nevoie de mai multă sare sau piper, acesta este momentul să o faceți, înainte de a umple carcasele. Pentru a pregăti cârnații, faceți o gaură mică la capătul carcasei, apoi legați capătul carcasei spre capătul carcasei. Apoi, umpleți carcasa conform instrucțiunilor care vin cu echipamentul pe care îl utilizați sau cu o pungă de patiserie. În timp ce umpleți, răsuciți sau legați carcasa la fiecare 5 până la 6 inci pentru a forma fiecare verigă până la sfârșitul carcasei, apoi legați carcasa. Pentru a bracona cârnații, într-o cratiță mare, aduceți apa la fierbere, apoi reduceți focul la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Galbenă, Curățată, Dată Pe RăzătoareCeapă Galbenă, Curățată, Dată Pe Răzătoare
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
4
Adăugați linkurile și gătiți timp de 5 până la 6 minute. Apoi scoateți cârnații, repetați procesul cu cârnații rămași și apoi lăsați să se odihnească să se răcească. Pentru a arde sau crusta cârnații, într-o tigaie sotată la foc mare, adăugați 1 linguriță de ulei, prăjiți cârnații pe toate cele patru părți, 1 până la 2 minute pe fiecare parte, apoi repetați procesul până când toți cârnații au fost fierți. În timp ce cârnații se răcesc, începeți să vă pregătiți cartofii. Într-o oală de 1 galon, aduceți 10 căni de apă la fierbere. Apoi adăugați cartofii și gătiți până se înmoaie furculița, aproximativ 20 de minute. După gătit, scoateți din apă și strecurați. Apoi, folosind un ricer, procesați cartofii prin ricer (sau o moară de alimente) într-un castron. Dacă nu aveți o mașină de ricer sau o moară de alimente, puteți folosi mixerul cu un accesoriu pentru tel, amestecând la înălțime pentru a netezi. După ce ați ricat cartofii, adăugați untul și condimentați cu sare și piper. Finalizați cu smântână grea, amestecând. Pentru sos: într-o cratiță la foc mediu-mare, adăugați sucul de portocale și ceapa și aduceți la foc mic. Reduceți sucul la 1/2 cană, apoi amestecați hreanul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate SubțireCotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
1 Nap Mic, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm1 Nap Mic, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2/3 Cană Zahăr (4 1/4 Uncii)2/3 Cană Zahăr (4 1/4 Uncii)
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
5
Se ia de pe foc și se amestecă untul pentru a termina. Țineți cald până la servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
6
Pentru muguri: într-o cratiță la foc mediu-mare, adăugați uleiul și încălziți. Apoi adăugați slănina și gătiți timp de 2 minute, amestecând pe tot parcursul. Apoi, adăugați ceapa și gătiți din nou timp de 2 minute; ceapa trebuie să fie înmuiată. Apoi, deglazați tigaia cu vin. Se amestecă și se adaugă varza de Bruxelles, gătind până se rumenesc pe margini, 8 până la 9 minute. Se condimentează cu sare și piper. Pentru a servi, așezați cartofii pe farfurii și acoperiți cu varză de Bruxelles, apoi cârnați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
VarzăVarză
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Cartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați SubțireCartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați Subțire
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Stropiți cu sosul și terminați cu tarhon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu TocatFiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe

Ingrediente

591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilbacon cubuletebacon cubulete4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilVarză de Bruxelles, despicată și aburităVarză de Bruxelles, despicată și aburită1(vinete)albus de ou, bătut până la vârfuri mediialbus de ou, bătut până la vârfuri medii1Oreos dublu umplutpătrunjel proaspăt tocatpătrunjel proaspăt tocat1Oreos dublu umpluttarhon proaspăt tocattarhon proaspăt tocat4creveți și cu veneTarhon proaspăt tocat, pentru garniturăTarhon proaspăt tocat, pentru garnitură3cuișoareusturoi, despicatusturoi, despicat1parmezan rasulei de struguriulei de struguri1pinchCiupiți ardeiul alb măcinatCiupiți ardeiul alb măcinat4creveți și cu veneSare și piper măcinatSare și piper măcinat4creveți și cu veneSare și piper alb măcinatSare și piper alb măcinat2Crustă: firimituri de biscuiți grahamcăni de ciocolată dulce-amăruie (60% cacao) (recomandat: Ghiradelli)căni de ciocolată dulce-amăruie (60% cacao) (recomandat: Ghiradelli)1parmezan ras1 nap mic, curățat de coajă și tăiat în bucăți de 1,2 cm1 nap mic, curățat de coajă și tăiat în bucăți de 1,2 cm6mariCartofi Idaho, curățați și tăiați în bucăți de 1 inch, depozitați în apă până la gătitCartofi Idaho, curățați și tăiați în bucăți de 1 inch, depozitați în apă până la gătit1Suc de lamaieSuc de lamaie113ardei habenerocarne de homar, gătităcarne de homar, gătită1pinchCiupiți nucșoară proaspăt rasăCiupiți nucșoară proaspăt rasă2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilcotlete de porc, deschise în fluture și pisate subțirecotlete de porc, deschise în fluture și pisate subțire50inchcarcasă de porc, înmuiată în apă caldăcarcasă de porc, înmuiată în apă caldă591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilceapa rosie feliata subtireceapa rosie feliata subtire1cp. legume (de exemplu, spanac)brânză Pecorino-Romano proaspăt rasă, sau după gustbrânză Pecorino-Romano proaspăt rasă, sau după gust1Oreos dublu umplut1,3 kg creveți medii, cu coadă, fără cochilie și fără vene1,3 kg creveți medii, cu coadă, fără cochilie și fără vene454ardei habenerocreveți, curățați și deveined, 30 la 40 contacreveți, curățați și deveined, 30 la 40 conta113ardei habenero(1 băț) unt nesărat, la temperatura camerei(1 băț) unt nesărat, la temperatura camerei1parmezan rasunt nesăratunt nesărat4creveți și cu veneVin alb, pentru deglazareVin alb, pentru deglazare2Crustă: firimituri de biscuiți grahamceapă galbenă, zaruri miciceapă galbenă, zaruri mici

Vin recomandat: Sauvignon Blanc, Riesling, Pinot Grigio

Sauvignon Blanc, Riesling și Pinot Grigio sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Cadru Stone Blossom Sauvignon Blanc. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
Cadru Piatra Blossom Sauvignon Blanc
Cadru Piatra Blossom Sauvignon Blanc
Aromatic acest vin izbucnește cu citrice sărate cu note erbacee verzi picante și tioli de fructe de pasiune. În fundal, există indicii de măr verde, castraveți și pepene galben cu arome florale de condimente exotice și coriandru. Există cu siguranță o pământeală atractivă pe nas, care se împerechează cu succes cu o promisiune de citrice strălucitoare. Imaginați-vă dacă ar exista Sauvignon Blanc Pop rocks...acest vin este chiar acolo cu prospețimea sa explozivă pe gust. Nu lăsați energia să vă păcălească, există o tonă de textură a acestui vin care scoate în evidență o colecție complexă de arome. Citricele sărate conduc, urmate de note de plante verzi pământești, care sunt rotunjite de pepene galben și piersică. Toate acestea sunt încadrate de o mineralitate îmbucurătoare. Puteți gusta vârsta și înțelepciunea acestor viță de vie și cele cinci decenii de conviețuire cu Oceanul Pacific din apropiere. Acest lucru nu este cu siguranta tipic California SB.
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții4
Scor De Sănătate44
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista