Creveți și fenicul prăjit Ditalini este un fără lactate și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 2,96 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 411 calorii. Mergeți la magazin și ridicați piper, sare, semințe de fenicul și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Încercați Salată de cartofi prăjiți cu creveți și fenicul, Creveți prăjiți cu salată de Grapefruit și fenicul, și Roșii Brandywine prăjite, fenicul și creveți cu Feta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 450 de creveți de coajă de F., dar păstrați cozile intacte, dacă doriți; rezervați cochilii. Într-o tigaie mică la foc mediu, prăjiți semințele de fenicul până se rumenesc, 5 minute; zdrobi. Într-un castron, aruncați creveții cu semințe de fenicul. În aceeași tigaie, aduceți 1 cană de apă la fierbere cu 1/2 linguriță de sare și coji rezervate; reduceți focul și fierbeți, parțial acoperit, 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet, Câteva Pumni
1 Lingura Marsala Uscata
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Scoateți și aruncați cojile; fierbeți până când stocul se reduce la jumătate, 5 minute. Într-o tigaie, așezați fenicul feliat, usturoiul, uleiul, piperul și restul de 1/2 linguriță de sare; arunca. Prăjiți până când feniculul este fraged, 20 de minute. Se amestecă creveții, bulionul și coaja; prăjiți până când creveții sunt doar fierți, 5 minute. Gatiti pastele conform indicatiilor de pe pachet pana cand sunt al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Capere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și Scurse
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
8 (U-12) Creveți
1 Lingura Marsala Uscata
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime
(tub Mare)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
3
Scurgeți pastele, rezervând 1 cană de lichid de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
4
Adăugați pastele în tigaia de prăjire; prăjiți până când pastele sunt complet fierte, adăugând puțin lichid rezervat și amestecând pentru a atinge consistența dorită, 5 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
5
Serviți garnisit cu coajă julienned și frunze de fenicul, dacă doriți.
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. GIFFT de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio cu un rating de 4, 8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.