Creveți și fenicul peste mămăligă

Creveți și fenicul peste mămăligă
Creveții și feniculul peste mămăligă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 609 calorii, 36g de proteine, și 5g de grăsime. Pentru $3.94 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, stropi de roșii uscate la soare, mămăligă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 54%. Rețete similare includ Scampi de creveți cu lămâie conservată rapid și fenicul pe mămăligă, Carne de porc în trei moduri: cotlet de porc sărat, cârnați de fenicul-Fontina și brânză elvețiană cu slănină și fenicul peste prăjituri cu mămăligă, și Mămăligă cu mazăre, fenicul și migdale.

Instrucțiuni

1
Scoateți și aruncați tulpinile din bulbul de fenicul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulb De FeniculBulb De Fenicul
2
Tăiați bulbul de fenicul în jumătate pe lungime; aruncați miezul. Se taie bulbul de fenicul pentru a măsura 1 1/2 cești.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulb De FeniculBulb De Fenicul
3
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați bulb de fenicul tocat și usturoi; saut 5 minute sau pana cand se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulb De FeniculBulb De Fenicul
UsturoiUsturoi
5
Adăugați făină și gătiți 1 minut, amestecând constant cu un bici. Se amestecă bulion, vermut, stropi de roșii și sos fierbinte și se aduce la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 5 minute sau până se îngroașă, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos FierbinteSos Fierbinte
StropeșteStropește
VermutVermut
TomateTomate
BulionBulion
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
6
Adăugați creveți și gătiți 1 minut. Păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
7
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
8
Așezați felii de mămăligă pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
MamaligaMamaliga
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
9
Presărați mămăligă cu piper. Se fierbe 6 minute sau până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MamaligaMamaliga
PiperPiper
10
Serviți amestecul de creveți peste mămăligă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MamaligaMamaliga
CrevețiCreveți

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca GIFFT de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Cărți de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
Cărți de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Pinot Grigio izbucnește cu pere pline de viață și fructe tropicale, echilibrate de aciditate crocantă și o prospețime elegant rafinată. Cu arome de fructe de piatră coapte și citrice, acest vin prezintă arome de pepene galben, nectarină și lămâie Meyer care se termină ușor și răcoritor.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista