Creveți și Edamame Penne cu sos de arahide

Creveți și Edamame Penne cu sos de arahide
Creveți și Edamame Penne cu sos de arahide ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și pescatariană are 675 calorii, 49G de proteine, și 27G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 3,71 USD pe porție. Un amestec de ulei de susan, creveți, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați Penne de creveți cu sos de usturoi, Penne de creveți cu sos de usturoi pentru doi, și Penne de creveți cu sos de usturoi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti pastele in apa clocotita cu sare conform instructiunilor pachetului. Cu două minute înainte ca pastele să fie al dente, adăugați creveți și morcov. Gatiti 2 minute sau pana cand crevetii sunt gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
2
Scurgere.
3
Procesați usturoiul într-un blender sau robot de bucătărie până se toacă mărunt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Adăugați coriandru și următoarele 5 ingrediente; procesați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
5
Aruncați paste fierte, castraveți, edamame și dressing într-un castron mare. Acoperiți și răciți cu cel puțin 2 ore înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste FiertePaste Fierte
1-1/2 Oz. Gin1-1/2 Oz. Gin
Edamame Congelat (din Păstăi)Edamame Congelat (din Păstăi)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
6
Cazul vinului: Carlos Kainz deține și administrează Dulces Latin Bistro din Seattle, Washington, împreună cu soția sa, bucătarul Julie Guerrero. "Îmi place întotdeauna să asortez vinurile care au puțin condiment în machiaj cu mâncăruri thailandeze picante. Vasse Felix Adams Road Shiraz ($1
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
7
funcționează bine aici. Acest Australian piperat iubește mâncarea picantă; are arome pământești și arome curate și bogate de cassis și ciocolată."
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Creme De CassisCreme De Cassis

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Creveți în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca prospera Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Thrive Pinot Grigio
Thrive Pinot Grigio
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate40
Revista